Daha Verimli ve Kesintisiz Su Ulaşacak

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kırkağaç ilçesine bağlı Hacet mahallesinin bağlısı olan Karaçoban’a 4 litre verime sahip yeni bir sondaj kuyusu kazandırdı.

Manisa Son Haber
Daha Verimli ve Kesintisiz Su Ulaşacak

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşlara sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temini konusundaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, Kırkağaç ilçesine bağlı Hacet mahallesinin bağlısı olan Karaçoban’a yeni bir içme suyu kaynağı kazandırmak için sondaj çalışması yaptı. Saniyede 4 litre verime sahip suya ulaşılan sondaj, yapılacak testlerin olumlu sonuçlanmasının ardından hat bağlantıları yapılarak mahallelerin kullanımına sunulacak.

“Çalışmadan çok memnunum”

Hacet mahalle muhtarı Mehmet Efe, “Mahallemizin bağlısı olan Karaçoban’a yeterli su ulaşması için MASKİ İçme Suyu Dairesi Başkanlığı sondaj çalışması yaptı. İnşallah bu bölgedeki vatandaşlarımız daha verimli suya ulaşacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e selamlarımı gönderiyorum. Emek verenlere teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER