Kırkağaç Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı

31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimleri sonucu oluşan yeni Belediye Meclisinin ilk toplantısı, Nisan ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Kırkağaç Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı

Meclis toplantısına başlamadan önce Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizin anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve akabinde İstiklal Marşı okundu.  Daha sonra Bilal Doğan tarafından dua edildi.  Belediye Başkanı Üstün Dönmez; “31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler seçimleri sonuçlarının Kırkağaç’ımıza, Manisa’mıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" diyerek Nisan ayı Meclis toplantısını başlattı. 

Toplantıda Meclis 1. Başkan Vekili olarak Necdi Özkan, Meclis 2. Başkan Vekili olarak Mustafa Olgun seçildi. Katip üyeliklere asil üye olarak Metin Terdi ve Engin Oflaz, yedek üye olarak Halil Olu ve Arif Uray seçildi. Encümen üyesi olarak Necdi Özkan ve Mustafa Olgun belirlendi. İmar Komisyonu, Plan ve Bütçe Komisyonu, Hukuk ve Tarifeler Komisyonu üyeleri ile Ege Belediyeler Birliği ve Uluslararası Tarım Şehirleri Birliğine üye seçimleri yapıldıktan sonra Başkan Üstün Dönmez seçilen tüm üyelere görevlerinde başarılar diledi. Toplantıda 2023 Mali Yılı Denetim Raporu ile 2023 Yılı Faaliyet Raporu okunarak oybirliği ile kabul edildi. Bir sonraki meclis toplantı gün ve saati 2 Mayıs Perşembe günü saat 17:00 olarak belirlendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER