Esnafa Maske ve Broşür Dağıtıldı

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan ile birlikte çarşı esnafına maske ve broşür dağıttı.

Manisa Son Haber
Esnafa Maske ve Broşür Dağıtıldı

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan ile birlikte ilçedeki çarşı esnaflarını ziyaret etti. Ziyarette, esnaflara hazırlanan tek kullanımlık maskeleri ve bilgilendirici broşürleri korona virüsüne karşı tedbir amaçlı olarak esnaflara dağıtıldı. Vatandaşlardan, Sağlık Bakanlığının açıkladığı 14 altın kurala riayet etmelerini isteyen Başkan Tosun, alışverişi en kısa zamanda tamamlayıp evlerine dönmelerini önerdi. Mesafeye dikkat edilmesi ve kalabalık ortamlarda mutlaka maske ve eldiven takılması gerektiğini belirten Başkan Tosun ve beraberindeki Esnaf Odası Başkanı Şadan, salgın konusunda duyarlı olan esnafa teşekkür etti.

 

Esnaf Odası Başkanı Şadan; “Çarşı esnafımıza ve vatandaşlarımıza maskelerimizi dağıttık ve içinde bulunduğumuz bu zor süreçte hijyenin bu virüsten korunmak için çok önemli olduğunu bir kez daha anlattık. Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz” dedi.

Vatandaşların hijyen kurallarına dikkat etmelerini isteyen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Vatandaşlarımızdan en büyük beklentimiz, mümkün olduğunca evlerinde kalmaları dışarı çıkmamaları, kalabalık oluşturacak ortamlardan uzak kalmalarıdır. Özellikle de vatandaşlarımızdan kişisel hijyenlerine önem göstermelerini istiyoruz.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER