Vali Deniz, 112 Acil Çağrı Merkezini Ziyaret Etti

Vali Ahmet Deniz, 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret ederek Vefa Sosyal Destek Gruplarına gelen çağrıların koordinesine ilişkin bilgi aldı.

Manisa Son Haber
Vali Deniz, 112 Acil Çağrı Merkezini Ziyaret Etti

Vali Deniz, ikametten ayrılmalarına kısıtlama getirilen ve ihtiyaçlarını karşılayacak kimsesi bulunmayan vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla oluşturulan Vefa Sosyal Destek Gruplarının iletişimini sağlayan 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret etti.

112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Ali Dedeler'den bilgi alan ve personel ile sohbet eden Vali Deniz, “ Devlet olarak büyüklerimizin hizmetindeyiz. Bu dönemde büyüklerimizi yalnız bırakmayacağız ve onların duasını alacağız. Sizlerde, büyüklerimizin yüzünü güldürmek için özveriyle çalışıyorsunuz. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

5 Günde, 6.337 Talep ve İhtiyaç Karşılandı

İkametten ayrılma kısıtlaması bulunan ve kimsesi olmayan vatandaşlarımızdan 5 günde gelen 6.705 çağrıdan 6.337 tanesi 112 tarafından Valilik koordinesinde, Kaymakamlar başkanlığında oluşturulan Vefa Sosyal Destek Gruplarına yönlendirilerek, talep ve ihtiyaçların karşılanması sağlandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER