Kula Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosundan Muhteşem Konser

Kula Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu, Ersin Ömer Atagöz’ün şefliğinde muhteşem bir konser vererek izleyenlere müzik ziyafeti sundu.

Kula Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosundan Muhteşem Konser

Kula Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu, 2019 yılının ilk konserini Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Türk sanat müziğinin en güzel şarkıların seslendirildiği geceye Kulalı sanatseverler büyük ilgi gösterdi. Geceye katılanlar, solistlerin söylediği şarkılara büyük bir coşkuyla eşlik etti. Birbirinden seçkin eserlerin seslendirildiği muhteşem konsere, Kula Kaymakamı Kemal Duru, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Belediye Meclis Üyeleri, STK Başkanları ve sanatsever katıldı. Konserde TRT korosunda yer alan müzisyenler şarkılara enstrümanları ile eşlik etti. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, yaza Merhaba konseri sonunda koro şefi Ersin Ömer Atagöz’e çicek taktim etti. Kula Belediyesi TSM Korosu’nda, Babası Taner Şen ile birlikte yer alan Atatürk Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı Öğrencisi 14 yaşındaki Kutay Şen de her yıl olduğu gibi bu yılda seslendirdiği şarkı ile izleyicileri mesh etmeyi başardı.  

 

Başkan Tosun; “Sanata Gereken Desteği Vermeye Devam Edeceğiz”

 Şef Ersin Ömer Atagöz’e ve Türk Sanat Müziği Topluluğu’na sanata verdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; “ Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kula Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, seslendirdiği güzel eserler ile bizlere unutulmaz bir gece yaşattı. Değişik meslek ve yaş gruplarından oluşan koronun birbirleri içindeki uyum ve performans onların çalışmalarına yansıyarak profesyonel bir çalışma ortaya çıkarıyor. Biz Kula Belediyesi olarak sanat ve sanatçıya değer veriyoruz. Kulamızda böyle sanatsal faaliyetlerin artmasını ve vatandaşlarımızın sosyal faaliyetlerde yer almasını istiyoruz ve bundan dolayı da sanata gereken desteği vermeye devam edeceğiz. Müziğe verilen değer ve önem, bir şehrin yaşam standartlarının ve toplumun ahlaki değerlerinin gelişmişliğiyle orantılı olduğunu düşünüyorum. Ben başta Şef Ersin Ömer Atagöz olmak üzere konserde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER