Bu akşam düğünü olan gelini babası kuaförden kaçırdı

Manisa‘nın Demirci ilçesinde bu akşam düğünü olan İzmirli gelini babası silah zoruyla kuaförden kaçırdı.

Bu akşam düğünü olan gelini babası kuaförden kaçırdı
selcuk

Edinilen bilgilere göre olay bugün saat 13.50’de, İlçenin Menderes Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren bir bayan kuaför salonunda meydana geldi.

Bu akşam düğünü olduğu öğrenilen gelin T. Damadın yakınlarıyla birlikte bu akşam Demirci ilçesine bağlı Serçeler Mahallesindeki düğün için, saçlarını yaptırmak için kuaföre geldi.

Koltuğa oturtulan gelinin saçları kuaför tarafından yapılırken, kapı önüne gelen bir şahıs, gelinle görüşmek istediğini belirtti. Gelinin babası olduğunu, kendisine veda edeceğini ve İzmir’e döneceğini söyleyen şahıs, gelinin dışarı çıkmasıyla kuaför salonunun önündeki kaldırımda kızıyla konuşmaya başladı.

Konuşma esnasında bir ara seslerin yükseldiğini iddia eden görgü tanıkları, gelinin babası olarak kendini tanıtan şahsın, ceketinin altından silah göstererek, gelin T.’yi bir otomobile bindirdiği ve oradan hızla uzaklaştığını söyledi.

Olayın hemen ardından Demirci İlçe Emniyet görevlileri olay yerine intikal etti. Görgü tanıklarının ifadelerine başvuran ve çevredeki güvenlik kameralarının görüntüleri üzerinde araştırma başlatan emniyet olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

SERÇELER MAHALLESİNDE DÜĞÜN DEVAM EDİYORDU

Serçeler Mahallesinde dün akşam bugün babası tarafından kaçırılan gelin T. İle damat N.A’nın kına gecesi yapılmıştı.

Mahallede olayın olduğu ana kadar, canlı müzikle müzisyenler program yaparken, gelen konuklara da yemek ikramında bulunuluyordu.

Serçeler Mahallesinde bu akşam yapılacak düğünün ardından, gelin ve damadın İzmir’de dayayıp döşedikleri yeni evlerine gidecekleri, dün akşam taraflar arasında kına gecesi sırasında bir tartışma yaşandığı ve bu tartışmanın yaşanması sonrasında böyle bir olayın yaşandığı tarafların yakınlarınca  iddia ediliyor.

Kuaföre damadın yakını olan bayanlarla gelen gelin T.’nin ve damat N.A. nın nikâhlarının daha önce kıyıldığı, gelinin kaçırılması sırasında damat yakını bayanlarında büyük bir şaşkınlık içinde kaldığı öğrenildi. Kuaför salonundaki diğer müşterilerin de panik içinde kaldıkları öğrenildi. Olayın yaşandığı Kuaför Salonunun sahibi ise, meslek hayatında ilk kez böyle bir olayla karşılaştığını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2019, 16:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER