ÖTV İndirimleri Gelin Ve Damatlara Yaradı

Beyaz eşyalarda uygulanan ÖTV oranının bir süreliğine sıfırlanmasınıın ardından beyaz eşyalarda ciddi bir indirim meydana geldi. Yapılan bu indirim gelin ve damat adaylarına yaradı.

ÖTV İndirimleri Gelin Ve Damatlara Yaradı

 Beyaz eşyalarda uygulanan ÖTV oranının bir süreliğine sıfırlanmasınıın ardından beyaz eşyalarda ciddi bir indirim meydana geldi. Yapılan bu indirim gelin ve damat adaylarına yaradı. 

Beyaz eşya ile birlikte çeşitli ürünlerde ÖTV indiriminin yapılacağı 2017 yılının Şubat ayı başında vatandaşlara Resmi Gazete ile duyurulmuştu. Bakanlar Kurulu kararıyla Resmi Gazete'de yayımlanmış olan başta beyaz eşya olmak üzere bazı ürünlerde ÖTV indiriminin nisan sonuna kadar devam edeceği açıklanmıştı. Alınmış olan bu karar en çok gelin ve damat adaylarına yaradı. 

Beyaz eşya mağazaları bu kararın ardından dolup taştı. Bir beyaz eşya mağazası müdür olan Deniz Çakıcı "Vatandaşlarımızdan daha olumlu tepkiler bekliyoruz. Mağazamıza gelen vatandaşlarımızın sayısında önemli bir artış var. Artan ilgiden memnunuz. Bu kararın ardından sorularda yavaş yavaş sorulmaya başladı. Vatandaşlarımız geliyor ve akıllarındaki soruları bizlere yöneltiyorlar. Çeyiz alacak kişilerin sorular elbette ki daha çok oluyor. Biz de bu indirimin kısa süreli olacağını ve vatandaşlarımızın acele etmesinde fayda olduğunu aktarmaya çalışıyoruz. Kurda yaşanan artış ürünlerinde fiyatlarınını artmasına neden oldu ancak yapılan bu vergi indirimiyle birlikte müşteriler için en uygun ortam meydana geldi." açıklamasında bulundu. 

Ücretsiz Garanti Uzatma Uygulaması Başlatılmıştı!

Deniz Çakıcı ayrıca Beyaz eşyada 7 yıl garanti için ödenen ek 105 liralık ücretin de kaldırıldığını hatırlattı ve açıklamasına şu şekilde devam etti. 

"Müşteriler için tam alışveriş yapma zamanı. Yazın düğünü olacak olanlar gelsinler ve alışverişlerini bir an evvel yapsınlar. Alınan bu kararla birlikte hayata geçen bu uygulama çok iyi oldu. Kampanyalar üst üste geldi. Satılan ürünler için ücretsiz 7 yıl garanti kampanyası başlatılmıştı. Bu kampanyanın üzerine ÖTV indirimi de geldi. Bu indirimle birlikte artık 2.000 TL tutarında olan bir eşyayı 1.600 TL'ye satın alabilecekler. 7 yıl garanti için 105 TL gibi bir ücret ödemek zorunda kalmayacaklar ve ücretsiz olarak 7 yıl garantiye sahip olacaklar." dedi. 

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2017, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER