3 Suriyeli dönerli bıçaklı kavgaya karıştı

Manisa ‘da meydana gelen olayda 3 Suriyeli dönerli bıçaklı kavgaya karıştı.

3 Suriyeli dönerli bıçaklı kavgaya karıştı
 Manisa ‘da meydana gelen olayda 3 Suriyeli dönerli bıçaklı kavgaya karıştı.
Manisa ‘nın Yunusemre ilçesinde yaşanan olayda 3 Suriyeli dönerli bıçaklı kavgaya karışıp, lokantacıyı yaraladı.
Yunusemre ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Horozköy caddesindeki bir lokantada başladığı öğrenilen kavgada iddialara göre 3 Suriyeli lokanta sahibiyle tartışmaya başladı. Tartışma sözlü olarak başladıysa da daha sonra fiziksel yumruklaşmaya ve birbirlerine saldırma noktasına taşındı. Çevrede gürültüyü duyup gelen ve kavgayı ayırt etmek isteyen vatandaşların da çabası döner bıçaklı kavgayı ayırmaya yetmedi.
O sırada lokanta da bulunan döner bıçakları ve diğer bıçakları ellerine geçirenler birbirlerine bu cisimlerle de saldırdılar. Lokantacıyla kavgaya karışan ve daha sonra olay yerinden hızla kaçan 3 Suriyeli vatandaş izlerini kaybettirdiler.

POLİS HOROZKÖY’DE YAKALADI
Kavga sırasında Suriyeli Vatandaşlarla tartışıp bıçaklı kavgaya karışan Lokantacının yaralandığı tespit edilerek, yaralı olay yerine gelen 112 Sağlık ekibince yapılan ilk müdahalenin ardından Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi acil servisi ünitesine kaldırıldı. Yaralının genel durumunun iyiye gittiği öğrenilirken, kavga sırasında kullanılan kesici aletlerden yaralandığı da tespit edildi.

Olaydan sonra olay mahalline intikal eden Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı polis ekipleri geniş çaplı güvenlik tertibatını alıp, görgü tanıklarının ifadelerinden yola çıkarak, kavgaya karıştıktan sonra kaçıp izlerini kaybettiren 3 Suriyelinin peşine düştü. Polisin yoğun çalışmalarının ardından Suriyelilerin Horozköy’de bir adreste olduğunu tespit eden polis ekipleri şahısları tespit edilen adreste kıskıvrak yakaladı.

KAVGA SIRASINDA ELİNDEN YARALANMIŞ
Kavgaya karışan 3 Suriyelinin birinin elinde kesik yarası olduğu gözlemlendi.
Polis ekiplerinin olay yerinden kaçtıktan sonra Horozköy’deki adreste arama yapıldıktan sonra 3 Suriyeli Manisa Emniyet Müdürlüğüne bağlı Barbaros Mahallesi Polis karakoluna getirildiler.
Emniyette sorgulamaları süren şahısların ifadelerinin alınmasından sonra adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.
Manisa polisi olayla ilgili soruşturmayı halen sürdürüyor.



VATANDAŞLAR SURİYELİLERİN KENTTE HUZURU KAÇIRDIĞINI İDDİA EDİYORLAR

Horozköy caddesinde çıkan kavganın ardından olaya şahit olan, kavgayı ayırmaya çalışan vatandaşlar Suriyelilerin kentte huzuru kaçırdığını iddia ettiler. Kendi ülkelerindeki iç karışıklıktan sonra Türkiye’ye sığınan Suriyelilerin çoğu zaman kentte böyle olumsuzluklara yol açtığını, çoğunun dilendiğini ve hatta çoğu zaman kuralsız davranışlarıyla cadde sokak ve özellikle otobüs terminali içi ve civarında kentte yaşayan insanları rahatsız ettikleri iddialarını sıralıyorlar.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2017, 17:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER