Kavgada silahlar ateşlendi

Manisa'da akşam saatlerinde çıkan kavgada silahlar ateşlendi. Kentin Kumludere Caddesi üzerindeki bir kıraathanede iki kişi arasında çıkan kavgada silahlar ateşlendi.

Kavgada  silahlar ateşlendi
 Manisa'da akşam saatlerinde çıkan kavgada silahlar ateşlendi. Kentin Kumludere Caddesi üzerindeki bir kıraathanede iki kişi arasında çıkan kavgada silahlar ateşlendi.

Edinilen bilgilere göre bu akşam saat 19.35 sularında Manisa Yarhasanlar Mahallesi Kumludere Caddesi üzerinde hizmet veren bir kıraathanede iki kişi arasında tartışma yaşandı. Alacak verecek meselesi olan tartışma daha sonra kavgaya dönüşünce silahlar ateşlendi.

SİLAHLAR ATEŞLENDİ

Şahıslar birbirlerine küfür ve hakaret ederken kavgaya karışan şahsın biri belinden tabancasını çıkararak, tartıştığı kişiyi hedef alarak tetiğe bastı. Silahın namlusundan çıkan kurşunların vücuduna girmesiyle kavganın diğer tarafı olan şahıs, kanlar içinde yere yuvarlandı. Silahı ateşleyen şahıs olay yerinden koşarak uzaklaştı.

Görgü tanıklarının silah sesine geldikleri olay yerinde silahtan çıkan kurşunlarla yaralanan ve kanlar içinde yerde yatan şahıs için 112 acil sağlık servisine ihbarda bulunuldu.

SİLAHINI 4 KEZ ATEŞLEMİŞ

Aldıkları ihbar üzere olay yeri Kumludere Caddesine intikal eden 112 acil sağlık ekipleri yaralı şahsa olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından sedye ile ambulansa alıp Manisa Devlet Hastanesi acil servisi ünitesine kaldırdı.

MANİSA POLİSİ OLAY YERİNDE GÜVENLİK TEDBİRLERİ ALDI

Polis olay yerine gelip, güvenlik tedbiri alarak görgü tanıklarının ifadesine başvurup silahlı saldırgan ile ilgili bilgi ve ifadelere başvurdu.

Silah seslerini duyan mahalle sakinleri ve esnaflar olay sırasında silah seslerini ardı ardına duyduklarını ve ne olduğunu anlayabilmek için çaba gösterdiklerinde silahını ateşleyen şahsın olay yerinden hızla koşarak kaçtığını gördüklerini söylediler.

Silahlı olarak olay yerinden kaçan saldırganın yakalanması için Manisa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

YARALANAN ŞAHSIN TEDAVİSİNE HALEN DEVAM EDİLİYOR

Yaralanan şahsın Manisa Devlet Hastanesi acil servisinde tedavisi halen devam ettiği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Soruşturmanın çok yönlü devam edeceği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

 

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2017, 05:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER