Özkuyumcu veda etti

Manisa’nın Demirci ilçesi Esnaf kefaletin efsane başkanı Özkuyumcu veda etti. Son genel kurul tarihini açıklayan Özkuyumcu veda etti.

Özkuyumcu veda etti
 Manisa’nın Demirci ilçesi Esnaf kefaletin efsane başkanı Özkuyumcu veda etti. Son genel kurul tarihini açıklayan Özkuyumcu veda etti.
 S.S.Demirci Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Sadık ÖZKUYUMCU Kooperatif Seçimli Olağan Genel kurul toplantısının 28 Şubat 2017 salı saat 11.00 'de Belediye Ticaret ve kültür Merkezi Konferans salonunda yapılacağını açıkladı.
Kooperatifin kuruluşu olan 1966 yılından bu yana Kooperatif Yönetim Kurullarında 51 yıldır yer aldığını; 32 yıllık başkanlığı döneminde herkese aynı mesafede yaklaştığını, Kooperatif Esnaflarımızın menfaatleri doğrultusunda hareket ettiğini söyleyen Başkan Sadık Özkuyumcu Esnaf ve Sanatkârlarımızın her zaman destekçileri olduklarını bundan sonrada destekçisi olmaya devam edeceklerini söyledi.
Sadık Özkuyumcu; Başkanlığı döneminde Demirci' ye ve esnaf ve sanatkârımıza birçok hizmetler yaparak Demircimizin ve Esnafımızın kalkınmasında büyük rol aldıklarını belirterek Demircimizin Eğitim ve sağlık konusundaki eksiklerini tamamlama noktasında hep önde yer aldıklarını bildirdi.


Başkan Özkuyumcu; Kooperatifimizin 28 Şubat 2017 Salı günü yapılacak olan Seçimli Olağan Genel kurulunda Başkanlığa aday olmayacağını günler önce açıkladığını söyleyerek Demirci’mize ve  Esnaf ve Sanatkarımıza Hizmet  noktasında  Hizmet  yarışında  bayrağı yeterli  bilgi  ve  tecrübeye  sahip  bir arkadaşımızın  devir alması  dileğimle  takdiri  Demircili  Esnaf ve Sanatkarımıza  bırakıyorum  dedi.
Özkuyumcu veda etti
Başkan Özkuyumcu; Başkanlığı bırakması ile Demirci ve Esnaf ve Sanatkârımıza hizmete devam etmesinin son olmayacağını bundan sonrada her zaman elinden geldiğince destek ve çalışmalarına devam edeceğini söyleyerek Demircimizden ve Esnaf ve sanatkârımızdan kendisine olan haklarını helal etmesini isteyerek kendisinin onlara olan haklarını helal ettiğini açıkladı.

HABER-Mustafa Temiz
Demirci Haberleri
Manisa Son Haber





Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2017, 01:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER