Kula Şehir Stadı Yenileniyor

Spor yatırımlarının her geçen gün artarak devam ettiği Kula İlçesinde Şehir Stadı Tribün yapımı ve çevre düzenlemesiyle yenileniyor.

Manisa Son Haber
Kula Şehir Stadı Yenileniyor

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun talimatlarıyla Kula Şehir Stadı’nda tribün inşası ve yenileme çalışmaları başlatıldı. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren stadın, 1000 kişilik trübün, 4'lü soyunma odası, hakem ve antrenör odaları, idari ofisler, sporcular için spor salonu, park alanı ve çevre düzenlemesi gibi bir çok alanda yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaların devam ettiği Kula Şehir Stadı, 2022 sezonuna ve tüm spor sevenlerin hizmetine yetiştirilmeye çalışılıyor. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun destekleriyle Kula'nın birden çok noktasında ölçekli spor tesislerinin yükseldiğini belirterek ilçenin spor şehri haline geldiğini belirtti.

Başkan Tosun; “Gençlik ve Spor Bakanımız, hemşehrimiz Sn. Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun daha önceki ilçemize teşriflerinde yenilenmesi talimatını verdiği şehir stadımızın yenileme çalışmaları sürüyor. Trübün inşası ve saha içi spor tesisi inşası başladı. İzmir-Ankara yolu üzerinde bulunan şehir stadımız, yenilenen haliyle Kula'nın hem vitrini olacak hem de halkımızın spor yapabileceği modern bir spor ve yaşam alanı olacak. Tüm sporcularımıza ve spor şehri Kulamıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2021, 14:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER