DSP'nin Manisa'daki ilk milletvekili aday adayı başvurusunu yaptı

Genel seçimler için milletvekili aday adayları sahaya indi.Manisa'da da Demokratik Sol Parti'ye ilk milletvekili aday adaylığı için müracaatı Mehmet Canpolat yaptı.İl başkanlığı binasında düzenlenen törenle DSP'ye katılan vatandaşlara parti rozetleri takıldı.

DSP'nin Manisa'daki ilk milletvekili aday adayı  başvurusunu yaptı

 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerle ilgili partilerin aday çalışmaları ve kongre takvimleri hummalı bir şekilde devam ediyor.Demokratik Sol Parti Manisa İl Başkanlığı'da seçim için bugün start verdi.



Dsp Manisa İl Başkanı Mesut Öztürk  genel seçimlerle ilgili çalışmalara başlandığını partilerininde seçimlerde tam liste ile mücadele edeceğini açıkladı.İl başkanlığı binasında düzenlenen törende DSP PM üyesi Hüseyin Sefa Dağlı yanısıra İzmir DSP örgütünü temsilen Tülin Öz ve çok sayıda partili  katıldı.





İl Başkanı Mesut Öztürk yaptığı konuşmada Demokratik Sol parti'nin örgütleriyle ve kadrolarıyla iktidara talip olduğunu söyleyerek "Yunanistan'da ve Avrupa'da bir çok ülkede çıkış yolunun sosyal demokrasi ve sol iktidarlar olduğu son yapılan seçimlerden sonra görülüyor,işte tam bu noktada Türkiye'nin içinde bulunduğu bu olumsuz tablo için DSP ne kadar gerekli bir kez daha görülüyor" dedi.







Demokratik Sol Partiye katılan Hacer Baş ve Recep Yalınkılıç'a parti rozetleri takılırken,genel seçimler için ilk milletvekili aday adaylığı  müracaatını da Mehmet Canpolat yaptı.Canpolat'ın aday adaylığı için müracaatını kabul eden İl başkanı Öztürk "hayırlı olsun " dedi.Demokratik Sol Parti Manisa örgütü il ve ilçelerde de çalışmalarını yürüttüklerini ve seçimler için çalışmaların sürdüğünü de belirttiler.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2015, 10:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
hakan yılmaz- manisa
hakan yılmaz- manisa - 9 yıl Önce

hayırlı olsun memleketimize

SIRADAKİ HABER