Çektiği kısa filmler ve moda filmleriyle yurt dışında ülkemizi temsil ediyor

Zion Lacroix ismiyle tanınan genç yönetmen ve yapımcı Doğa Vurgun, çektiği kısa filmler ve moda filmleriyle yurtdışında ülkemizi temsil ediyor.

Manisa Son Haber
Çektiği kısa filmler ve moda filmleriyle yurt dışında ülkemizi temsil ediyor

Son olarak çektiği Discord isimli bir moda filmiyle festivallere katılan Zion Lacroix, 'Bu filmim son olarak İstanbul Fashion Film festivalinde gösterimdeydi. 14 Şubat'ta da Atina moda Film Festivali'nde gösterime girecek' ifadelerine yer verdi. Lacroix bu kısa filmin daha sonrasında ise Amsterdam ve Bükreş Moda Film Festivali'nde de gösterime girebileceğini belirtti.

Discord adlı filminde 'Tepkisizlik' konusunu işleyen genç yapımcı ve yönetmen Zion Lacroix, izleyicilerden gelen tepkilerin olumlu olduğunu da söylüyor. Yakın bir zamanda 'kadın'ın ön planda olduğu yeni bir moda filmi üzerinde çalıştıklarını da belirten genç yönetmen bu projeyle ilgili net bir tarih vermedi. Kendi projelerinde müzik konusundaki yeteneğini de ön plana çıkartarak soundtrackleri kendisi yapan Zion Lacroix ülkemizin bayrağını yurtdışında dalgalandırmayı sürdürüyor.

Zion Lacroix Kimdir?

1992 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Doğa Vurgun (Zion Lacroix) yönetmen, film yapımcısı, görsel ve işitsel hikaye anlatıcısıdır. Yaptığı başarılı çalışmalarla son dönemlerde adından sıkça söz ettirmekte ve moda film festivallerinde Türkiye'yi temsil etmektedir.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2020, 19:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER