Demet Akalın yeni albümüyle rekora koşuyor

Demet Akalın sosyal medya hesabı üzerinden duyurduğu "Pırlanta" adlı yeni albümünün çalışmalarını tamamladı. Daha albüm çıkmadan önce sosyal medya üzerinden büyük beğeni toplayan şarkı sözleri, şarkıların İnternet de yayınlanması ile birlikte tıklanma rekorları kırdı. Özellikle "Ders Olsun" adlı şarkı büyük beğeni toplarken, kısa süre içerisinde milyonlarca kişi tarafından dinlendi.

Pop müziğin başarılı ismi Demet Akalın'ın 'Pırlanta' albümü müzik dünyasına ve sosyal medyaya damga vurdu. Pırlanta'sını sosyal medyadan duyuran Demet Akalın, paylaşımıyla düşman çatlatınca, takipçilerinin yorumları da gecikmedi.




Demet Akalın'ın yeni albümü "Pırlanta" piyasaya çıktı! Ünlü Popçu'nun müzikseverlerle buluşan 13 şarkılık "Pırlanta" albümünün ilk klibini söz ve müziği Sinan Akçıl'a, düzenlemesi Volga Tamöz'e ait "Ders Olsun" adlı şarkısına çekti. Heyecanlı olduğunu ve albümüne çok güvendiğini sık sık dile getiren Demet Akalın, rakiplerini çıldırtacak paylaşımlar yapmayı da ihmal etmedi.



Albümünün çıkar çıkmaz bir numaraya yükseldiğini dile getiren Demet Akalın "İtunesda hemen 1 numaraya yükselmişiz, bekleyen şarkılarıma değer veren güzel paylaşımlar yorumlar, yorumlar için Allah razı olsun sizi seviyorum." yorumunu Gülşen ve Ajda Pekkan'ı geçtiğini gösteren görsel ile paylaşınca, "Demet Akalın yine rakiplerini çıldırtıyor." yorumlarına neden oldu.



PIRLANTASINI İLK KEZ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞMIŞTI


Albümü çıkmadan önce sık sık tanıtım yapan Demet Akalın, albüme adını veren Pırlanta ve diğer şarkıların nakaratlarını sosyal medyadan paylaşmış, hayranlarına büyük jest yapmıştı. Demet Akalın'ın büyük jesti olarak nitelendirilen bu durum başta hayranları olmak üzere müzik severler tarafından sevinçle karşılanmı, bazı takipçileri tarafından "ramazan hediyesi" olarak değerlendirilmişti.



DEMET AKALIN KİMDİR?





1972 doğumlu olan Demet Akalın, ilk ve lise öğrenimini Gölcük'te tamamlamıştır. Annesinin desteği ile mankenlik kursuna başlayan güzel yıldız, 1996-2004 yılları sevilen albümler ve hitler çıkarmıştır. Kısa sürede müzik dünyasının çok konuşulan isimlerinden olan Demet Akalın, 2004 yılında çıkardığı Banane albümünde bulunan "Aşkın Açamadığı Kapı" ile Kral TV Video Müzik Ödüllerinden "Yılın Şarkısı" ödülünü almıştır. 2006 yılında Kusursuz 19 albümünü çıkardı. Albüm 147.000 kopya sattı ve MÜ-YAP'tan altın ödül almayı başarmıştır. Aynı yıl Kral TV Video Müzik Ödüllerinde "Afedersin" ile "En İyi Pop Kadın Sanatçı" ve "Yılın Şarkısı" ödüllerinin sahibi olmuştur. Türkçe Top 20 listesinde "Afedersin" ile 7 hafta ve albümün ikinci teklisi "Herkes Hak Ettiği Gibi Yaşıyor" ile de 1 hafta olmak üzere, 2006 yılının en uzun süre zirvede yer alan sanatçısı olmuştur. 2013'te Türkiye Müzik Ödülleri'nde Türkan şarkısıyla "En İyi Şarkı" ödülünü almıştır. 23 Nisan 2012'de Okan Kurt ile 3. evliliğini yapan Demet Akalın, 2014 yılında Hira adında bir kız çocuğu doğurmuştur.



PIRLANTA SÖZLERİ





Sadece Sen mi kurnazsın
Yalanına çocuklar inansın
Bende ne moksan ne eksilen var
Seni yüzde doksan etkileyen var
Tercihine saygı duyacaktım
Efendi efendi susacaktım
Ne zaman ki gerçeği öğrendim
Gülmekten ölecektim
Özgüveni tavan eksik afilli
Avucuna almış seni besbelli
Şirazeni kaydırmış temelli
Minicik kaldırım taşı pırlantaya mı karşı
Özgüveni tavan eksik afilli
Avucuna almış seni besbelli
Şirazeni kaydırmış temelli
Minicik kaldırım taşı pırlantaya mı karşı



Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2015, 17:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER