Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’de gelen itiraf Türkiye’yi ekranlara kilitledi

Kısa süre önce yayına başlayan programla Didem Arslan Yılmaz ülke gündemine girdi “ Ya herro, ya merro, hadi bakalım!” Canlı yayında gelen şok iddia! “Özge’nin çocuğu olmasın diye rahmini dağlayacaktı”

Manisa Son Haber
Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’de gelen itiraf Türkiye’yi ekranlara kilitledi

“DİDEM ARSLAN YILMAZ’LA VAZGEÇME” ‘ DE İNANILMAZ DİYALOG!
28 yaşındaki Özge SEVİNÇ’in şüpheli ölümündeki sırlar Didem ARSLAN YILMAZ’la Vazgeçme programında ele alınarak ortaya çıktı. Ancak Tüm Türkiye’nin günlerdir yakından takip ettiği Özge SEVİNÇ cinayetiyle ilgili sular bir türlü durulmuyor. 

STÜDYODA ŞAŞIRTAN DAKİKALAR!
Show Tv Didem ARSLAN YILMAZ’la Vazgeçme programında stüdyoda inanılmaz bir diyalog yaşandı. Özge’nin eşi Ahmet SEVİNÇ, eski kayınvalide Elif BALABAN’ın “Özge’nin çocuğu olmasın diye rahmini dağlayacaktı” demesi üzerine stüdyo adeta buz kesti.

Özge SEVİNÇ’in ölümüyle ilgili şüpheler, suçlama ve tutarsızlıklar hala devam ederken, bebeği evlatlık verilmek istendiği için mi öldürüldü? sorusu akıllarda yer etti. Didem ARSLAN YILMAZ şimdi bu sorunun cevabını arıyor.
Program devam ettiği sırada canlı telefon bağlantısıyla programa katılan olayın merkezindeki kişinin sözleri karşısında bir anda yüksek bir sesle Didem Arslan Yılmaz ülke gündemine girdi “ Ya herro, ya merro, hadi bakalım!”

2 KİŞİ TUTUKLANDI!
Şiddet gören, işkenceye maruz kalan Özge SEVİNÇ’in olayıyla ilgili 3 kişi gözaltına alınmış, şüphelilerden Ayşe ASAR ve Cengiz KARATAŞ ‘’fuhuşa teşvik, insan ticareti ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’’ suçlarından cezaevine gönderilirken Yılmaz AKKOCA ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.


 

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2020, 14:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER