Megastar evleniyor mu ?

Yakışıklı popstar Tarkan dünya evine mi giriyor ? Megastarın kalbini çalan kadın kim? Tarkan, uzun süredir birlikte olduğu Cezayirli Asia ile barıştı. Birlikte yaşayan çift evlenme kararı aldı.

Megastar evleniyor mu ?

Tarkan, uzun süre ilişki yaşadığı Cezayirli Asia ile barıştı. Birlikte yaşayan çift evlilik kararı aldı. Milliyet'ten Ali Eyüboğlu, Tarkan'ın Almanya'da bir Türk kızıyla evleneceğini iddia etmişti. Hürriyet'ten İzzet Çapa ise Tarkan'ın evlilik kararı aldığı kız arkadaşının 14 yıl önce Paris'te bir gece kulübünde tanıştığı Cezayirli Asia olduğunu yazdı.

Geçtiğimiz hafta megastar Tarkan‘ın bir süredir Köln’de birlikte yaşadığı kızı istemeye gideceği ve yakında evlenecekleri haberi magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü. Tarkan’ın evleneceği kızın Türk asıllı gurbetçi bir ailenin kızı olduğu söyleniyordu. Ancak magazin dünyasının önemli isimlerinden İzzet Çapa, Tarkan’ın Cezayir asıllı Asia adlı kızla evleneceğini açıkladı ve Asia’nın fotoğrafını paylaştı.



2013'TE BARIŞTILAR


Çapa yazısında, bir ara ilişkileri sekteye uğrayan ikilinin 2013'te barıştığını, geçen kış Almaya Köln'de birlikte yaşadıklarını ve evlilik kararı aldıklarını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2015, 14:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER