Polis Show Tv'yi neden bastı ?

Televizyonlarda birbirine benzer formatta yayınlanan programlar polislik oldu."Bu Tarz Benim"adlı yarışma programının isim kavgası mahkeme kararıyla da hukuk savaşı haline gelince polisler alınmış mahkeme kararı ile bugün Show Tv binasını bastı.Polis baskınının ardından canlı olarak sunulan program yayından kaldırıldı.

Polis Show Tv'yi neden bastı ?

Programın ismi değişecek mi değişmeyecek mi ? Bu sorunun yanıtını herkes merak ediyor.Mahkeme kararı bu isimle bu kanalda bu programın yayınlanmasının mümkün olmadığını ifade ediyor.



Kanalın hala " Bu Tarz Benim " adlı yarışma programını herhangi bir değişiklik yapmadan yayınlamasının ardından TV 8 avukatları ile birlikte polisler bugün kanal binasına giderek mahkeme kararına uyulmasını istedi.

Bu gelişme ile birlikte bugün yayınlanması planlanan ve tanıtımları yapılan "Bu Tarz Benim" adlı program Show Tv'de yayınlanmadı. 
ŞİMDİ NE OLACAK?
Bu gelişme ile birlitke bugün yayınlanmamasına rağmen, program içeriğinde yapılacak değişiklikler ile birlikte Bu Tarz Benim'in Show Tv'de devam ettirilmesi bekleniyor. Bunun yanında TV8'de yayınlanan "Bu Tarz Benim" adlı program, İşte Benim Stilim adı ile değişikliğe giderek yayın hayatını sürdürüyor. 

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2015, 17:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER