Seda Sayan'dan sevgilisine sosyal medyadan romantik jest

Star TV ekranlarının sevilen izdivaç programı ‘’Evleneceksen Gel’’ sunucusu Seda Sayan imam nikahlı olduğu iddia edilen Erkan Çelik’in doğum gününü romantik bir mesajla kutladı. Sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafla doğum gününü kutlayan Sayan’ın fotoğrafın altına yazdığı mesaj oldukça hoştu.

Seda Sayan'dan sevgilisine sosyal medyadan romantik jest
 Geçtiğimiz günlerde Erkan Çelik'le imam nikâhı kıydığı iddia edilen Seda Sayan, sevgilisinin doğum gününü kutladı. Çelik'le birlikte çekildiği kareyi sosyal medyadan paylaşan Sayan, fotoğrafın altına "Doğum günün kutlu olsun ömrüme hoş geldin" notunu yazdı.
2011 yılında sosyal medya üzerinden Seda Sayan'la tanışan Erkan Çelik, aynı yıl İstanbul'a yerlemişti. İlk işi tezgahtarlık olan Çelik, daha sonra söz yazarlığı yapmaya başladı.Erkan Çelik, Sayan ile tanıştığı dönemde evliydi. Sayan'ın, Çelik'in o dönem evli olduğu Emine Çelik'e boşanmaya ikna olması ve hakkında basına olumsuz demeç vermemesi karşılığında Gaziantep'in çok iyi bir yerinde 450 bin TL'lik ev aldığı iddia edilmişti.




2012'nin ocak ayında 7 aylık hamileyken eşinin kendisini Seda Sayan için terk ettiğini basına açıklayan Emine Çelik, evi aldıktan sonra ise tek celsede boşandı ve sessizliğe büründü.
Seda Sayan ve Erkan Çelik'in ilişkileri gündeme ilk düştüğünde Çelik'in o tarihteki eşi Emine Çelik, "Kocamı gönder, Seda Abla" diye yalvarmıştı.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2015, 18:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER