Sevişme videoları intihar ettirdi

Tizina aylardır sürdürdüğü mücadelesinde son noktayı intihar ederek koydu. Erkek arkadaşıyla sevişme sahneleri bulunan videonun internette hızla yayılması sonrası birçok sıkıntılar yaşayan genç kadın, verdiği hukuk mücadelelerinin hiçbirinde Muaffak olamayınca çareyi intihar etmekte buldu. İtalya ‘da gündeme düşen Tiziana ‘nın hikâyesi intihardan sonra başlayan mahkeme süreciyle yeniden alevlendi. Tiziana’nın ölümünün ardından bile o çekilen video görüntüleri bir türlü peşini bırakmıyor.

Sevişme videoları intihar ettirdi
selcuk

 Tizina aylardır sürdürdüğü mücadelesinde son noktayı intihar ederek koydu. Erkek arkadaşıyla sevişme sahneleri bulunan videonun internette hızla yayılması sonrası birçok sıkıntılar yaşayan genç kadın, verdiği hukuk mücadelelerinin hiç birinde başarılı olamayınca çareyi intihar etmekte buldu. İtalya ‘da gündeme düşen Tiziana ‘nın hikâyesi intihardan sonra başlayan mahkeme süreciyle yeniden alevlendi. Tiziana’nın ölümünün ardından bile o çekilen video görüntüleri bir türlü peşini bırakmıyor.

İtalya'da cinsel ilişki görüntülerini internet ortamından kaldırtmak için aylardır mücadele veren bir kadının intiharının ardından, dört erkek sorgulanmaya başlandı.


 
Sadece "Tiziana" olarak bilinen 31 yaşındaki kadın cinsel ilişki sırasında çekilen görüntülerini eski erkek arkadaşı üç diğer erkeğe yolladı. Söz konusu erkekler görüntüleri internette paylaştı.

Bir milyondan fazla kişi görüntüleri izlerken, kadın şaka ve tacizlere maruz kaldı.
 
Tiziana Napoli yakınlarındaki Mugnano'da halasının evinde intihar etti.
 
Görüntülerin Facebook, WhatsApp ve diğer sosyal medya platformlarında yayılmasından bir buçuk yıl sonra savcılar, Tiziana'nın ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.
 
Dört erkek, karalama suçlamasıyla soruşturma altına alındı.
 
Video peşini bırakmadı
 
Videonun yayılmasının ardından, Tiziana işini bıraktı, Toskana bölgesine taşındı ve adını değiştirme başvurusu yaptı.
 
Ancak görüntülerden kurtulamadı. Görüntülerde söylediği "Görüntüye mi çekiyorsun? Bravo" sözleri internetteki şakalarda yayılırken, T-shirtlere, cep telefonu kaplarına ve diğer eşyaların üzerine yazıldı.
Tiziana mahkemede gidip "unutulma hakkı" elde etmiş, Facebook ve arama görüntüleri kaldırma emri verilmişti.
 
Ancak aynı zamanda 20 bin euroluk mahkeme masraflarını ödemeye mahkum edilmiş ve İtalyan medyası bu cezayı "son hakaret" diye tanımlamıştı.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2017, 06:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER