Manisa Büyükşehir Belediyesi Halkın Bu Feryadını Duyacak Mı?

Manisa'nın Turgutlu ilçesine bağlı Selvitepe Mahallesi sakinleri çevreye dökülen moloz ve çöplerin arasında yaşıyor.
Selvitepe Mahallesi Cephane yolu üzerinde insanların yaşam alanlarıyla neredeyse dipdipe olan araziye moloz, çöp, hurda ne varsa atılmış durumda.
Mahalle sakinleri bu konuyu defalarca yetkililere duyurduklarını ancak bu kötü manzaraya engel olamadıklarını söylüyorlar.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma biriminin kendilerinden gelen şikayetleri değerlendirmediklerini iddia eden mahalle sakinleri, kamyonlarla hergün dökülen moloz ve atılan atıkların çevreyi tehdit ettiğini , çocuklarının sağlıklarından da endişe duyduklarını söylüyorlar.
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve mahalle muhtarının ihmali olduğunu iddia eden mahalle sakinleri, buraya atılan moloz ve çöplerin buradan kaldırılmasını  ve hem bu kötü görüntünün ortadan kalkmasını hemde çevre sağlığını tehdit eden bu atıkların temizlenmesini istiyorlar.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu yetkililerinin bu haberimizin ardından nasıl bir davranış içine girecekleri veya nasıl bir açıklama yapacaklarını Selvitepe Mahallesi sakinleri sabırsızlıkla beklediklerini belirttiler.
 

YORUM EKLE