AKP Eski İl Başkanı ve Milletvekili aday adayı Murat Baybatur haberciyi tehdit etti iddiası

Manisa gündeme bomba gibi düşen bu olayı konuşuyor.Yaptığı bir haber yüzünden tehdit aldığını iddia eden internet haber sitesi sahibi Adem Şahin ve ağabeyi SARUHAN-DER başkanı Yunus Emre Şahin AKP Manisa eski il Başkanı ve şimdilerde AKP Manisa Milletvekili aday adayı Murat Baybatur hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Murat Baybatur'un bu konuda yapacağı açıklama ise Manisa medyasında merak konusu oldu.

AKP Eski İl Başkanı ve Milletvekili aday adayı Murat Baybatur haberciyi tehdit etti iddiası
 Baybatur, aynı şekilde Adem Şahin'in dernek başkanı olan ağabeyi Yunus Emre Şahin'ide tehdit edip, hakaret ettiği için ağabey Şahin de Baybatur hakkında suç duyurusunda bulundu. Baybatur, kendi cep telefonundan Adem Şahin'i arayıp tehdit ederken, Saruhanlı Köy ve Beldeleri Yardımlaşma, Dayanışma, Eğitim, Kültür, Spor ve Turizm Derneği (SARUHAN-DER) Başkanı Yunus Emre Şahin'in cep telefonuna gönderdiği mesajda ise "40 gün sen ve paralelci kardeşine, 1 gün bana, Allah büyük" yazdı.



18 Mart 2014 tarihinde kendisine ait İnternet sitesinde yaptığı haberden AK Parti Manisa eski İl Başkanı ve AK Parti Milletvekili aday adayı Murat Baybatur'un rahatsız olduğunu dile getiren Adem Şahin, yaptığı haberin AK Parti ve Baybatur hakkında hakaret ve iftira içermediğini söyledi. Bu haberden Baybatur'un rahatsız olduğunu dile getiren Adem Şahin, "Beni telefonla bir kaç defa arayarak tehdit etti. Bu haberden sonra ise AK Partililer şahsıma ait sosyal paylaşım hesabımdan hakaret ve tehdit etmeye devam ettiler. Şahsıma yapılan bu hakaret ve tehditlerden dolayı Baybatur hakkında suç duyurusunda bulundum." dedi.

Kardeşi Adem Şahin'den dolayı Murat Baybatur ve Baybatur taraftarları tarafından sosyal paylaşım sitesi ve telefonla tehdit edildiğini dile getiren SARUHAN-DER Başkanı Yunus Emre Şahin, bu kişilerin kendisinin yanı sıra ailesini de tehdit ettiğini söyledi. İyi niyetli yapmış olduğu bütün çabalara rağmen bu konuda sonuç alamayınca, haklarını hukuki yoldan aramak için suç duyurusunda bulunduğunu belirten Yunus Emre Şahin, bundan sonra sürecin takipçisi olacaklarını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2015, 11:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER