AKP'den istifa eden Orkun Şıktaşlı istifa etme sebebini açıkladı

AKP'den istifa ederek bağımsız kalan Büyükşehir Meclis üyesi Orkun Şıktaşlı son mecliste yaşananların hemen ardından yaptığı açıklama da AKP'nin meclis üyelerinin tavrını ve performansını eleştirerek,tüm bu gergin muhalefet ve anlamsız gerginlik yaratan yapıdan rahatsız olduğunu belirtti.Şıktaşlı olaylı geçen son meclis toplantısının hemen ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün yanında yaptığı bu açıklamasında "istifa etmeme sebep üretmeyen anlamsız muhalefet anlayışı " dedi.

AKP'den istifa eden Orkun Şıktaşlı istifa etme sebebini açıkladı
AKP'den istifası Manisa'da deprem etkisi yaratan Büyükşehir Meclis Üyesi Orkun Şıktaşlı istifa nedenini açıkladı.

AKP'li üyelerin meclis kurallarına uymayıp meclisi terk etmelerinin hemen arkasından Başkan Cengiz Ergün'ün yanında açıklama yapan Şıktaşlı " “Bu akşamki yaşananlar da işte benim rahatsızlığım tam da bu gece yine yaşandı, benzerlik gösteren davranışların etkisi, istifa etmeme neden oldu. Ağırlıklı olarak Manisa’ya en doğru hizmeti vermek, meclis üyesinin başlıca görevi. Ben bu fonksiyonumu AK Parti çatısı altında icraat edemediğimi gördüğüm için istifa ettim. Fayda sağlayacak proje üretmek yerine muhalefet yapmanın doğru olmadığı kanaatindeyim.” dedi.AKP meclis üyelerinin hizmet etmekten çok iş olsun muhalefet olsun diyerek mecliste kötü bir performans gösterdiğini de sözlerine ekleyen Şıktaşlı "beni geçmişte siyaset yaparkende bilenler bilir,üretime hizmet etmeye dayanmayan bir anlayış içerisinde olunduğu zaman ben rahatsız olurum.Büyükşehir meclisinde de bu davranışlar bu dönemde oldukça sık yaşandı,böyle siyaset olmaz,insanlar bizlerden hizmet bekliyor,bir kötü örnekte bu akşam yaşandı,gene anlamsız bir şekilde kaos havası yaratıldı,işte tüm bu sebeplerden dolayı AKP'den istifa ettim" diyerek sözlerini sürdürdü.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2015, 04:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
mazika03
mazika03 - 9 yıl Önce

Alınan kararın doğruluğu ve hizmete yansımalarını hep birlikte göreceğiz inşaalah.Şimdiden hayırlı olsun.Hizmeti aktif hale getirecek buna benzer kararları diğer üyelerdende bekliyoruz.

SIRADAKİ HABER