Başkan Kelem Ticaret Bakanına Demirci'nin taleplerini iletti

Geçtiğimiz Cumartesi günü Demirci ilçesini ziyaret eden ve müjdelerini sıralayan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ‘a Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kelem’de taleplerini sundu.

Başkan Kelem  Ticaret Bakanına Demirci'nin taleplerini iletti
Geçtiğimiz Cumartesi günü Demirci ilçesini ziyaret eden ve müjdelerini sıralayan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ‘a Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kelem’de taleplerini sundu.

Demirci’de istihdamı artırmak için yapılması gereken yatırımlar ve öncelikli hizmetler konusunda odasının ve Demirci ilçesinin sorunlarını ileten genç oda başkanı Kelem öncelikli olarak Bakan Pekcan’a Demirci ilçesi için Demirci Organize Sanayi Bölgesi, Kalkınmada öncelikli ilçeler statüsü istedi.


Bakan Pekcan’ın Demirci ziyaretinden sonra katıldığı Manisa ‘da yapılan Türkiye Odalar Borsalar Birliğin in organize ettiği Bölgesel İstişare Toplantısına da iştirak eden Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kelem ve yönetim kurulu üyeleri toplantı sırasında da Demirci ile ilgili taleplerini Bakan Pekcan’a yeniden iletme şansını iyi kullandı.

Manisa’daki toplantı sırasında bölgenin tüm oda ve borsa başkanlarının bulunduğu hazirun huzurunda Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kelem mikrofonu alarak Demirci ilçesinin Kalkınmada Öncelikli İlçeler Statüsüne alınması talebini yeniden seslendirdi. Bu talebe Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Yılmaz da destek verdi.



Katılımın çok yüksek olduğu Bölgesel İstişare Toplantısı sonrası basına açıklamalarda bulunan Kelem, “ilçemizde istihdamı artırmak için yaptığımız girişimler ve taleplerimize olumlu yaklaşan hemşerimiz Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan’a ilgisi ve desteği için oda ve yönetim kurulu üyelerim adına çok teşekkür ediyoruz.

Taleplerimizle ilgili tüm dosyaları ivedilikle hazırlayıp Sayın bakan gözetiminde ilgili bakanlıklarla irtibata geçerek, projelerimizin takipçisi olacağız, Demirci adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.



Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2019, 13:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER