Büyükşehir’den 5 Milyonluk Yatırım

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Muradiye-Celal Bayar Üniversitesi Kampüs yolunda 5 milyonluk yatırım gerçekleştiriyor.

Büyükşehir’den 5 Milyonluk Yatırım
 Manisa Büyükşehir Belediyesi, Muradiye-Celal Bayar Üniversitesi Kampüs yolunda 5 milyonluk yatırım gerçekleştiriyor.



Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa’ya değer katmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Eski Muradiye yolu olarak bilinen Celal Bayar Üniversitesi Kampüs yolunda bölünmüş yol, köprü ve istinat duvarının çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Celal Bayar Üniversitesi’ne giden yolda yapılan köprünün ve yolun dolgu çalışmalarına başlandı. İstinat duvarının ise yakın bir zamanda içerisinde başlayacağı belirtildi.



Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Asfalt sezonu öncesinde birçok ilçede sıcak asfalt için temel çalışmasının yanı sıra bakım ve onarım çalışmaları da devam ediyor. Çalışmalarını sürdürdüğümüz Eski Muradiye Yolu olarak bilinen ve Celal Bayar Üniversitesi Kampüsü’ne giden yolda Karaçay Köprüsü’nü genişletme çalışmalarında sona geldik” diye konuştu.

Yıl Sonuna Kadar Tamamlanacak

Sıcak asfalt çalışmalarının da yapılacağına dikkat çeken Gençoğlu, “Köprünün yapımının yanı sıra kampüs güzergâhı boyunca devam eden yaklaşık 2 buçuk kilometrelik yolda genişletme ve sıcak asfalt uygulaması gerçekleştireceğiz. Bu yolu sıcak asfaltlı bölünmüş yol olarak yeniden yapacağız. Bütün bu çalışmalar Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 Milyon liralık bir yatırımla gerçekleştiriliyor. Bu çalışmaları 2016 yılı sonuna kadar tamamlayarak vatandaşlarımızın kullanımına açacağız” diye konuştu.



Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2016, 20:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER