EYT’liler çözüm bekliyor

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Derneği Manisa Şubesi, İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulunarak, sorunların çözüm noktasında destek istedi.

Manisa Son Haber
EYT’liler çözüm bekliyor

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Derneği Manisa Şube Başkanı Metin Pekkaraca, ülkenin kanayan yarası haline gelen sorunlarının çözümüne destek noktasında İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan’a makamında ziyarette bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren şube başkanı Pekkaraca, “EYT bu ülkenin kanayan yarasıdır. Türkiye’de 5 milyon EYT’li vardır. Toplumun büyük bir kesimi ne etkileyen bu konuyu tüm siyasi partilerden destek istiyoruz. İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’in verdiği destekten dolayı memnuniyetimizi bildirmek istiyorum. Sizlere de ilimizde gösterdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.
Akan’dan Cumhur İttifakı’na EYT eleştirisi
Yunusemre İlçe Başkanı Akan ise, EYT’lilerin sorunlarının çözümü noktasında ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini dile getirdi. Akan, şöyle devam etti: “EYT konusu maalesef ülkemizin kanayan yarasıdır. Genel başkanımız Sayın Meral Akşener her hafta grup toplantısında EYT konusuna değinmekte ve EYT’lilere desteğini göstermektedir. Genel başkanımızın ve milletvekillerimizin Ankara’da vermiş olduğu mücadeleyi ve desteği bizlerde ilimiz Manisa’da göstermekteyiz. Siyaseten verilen sözler tutulması gerekmektedir. Ya bir söz vermeyeceksiniz ya da bir söz verdiyseniz arkasında duracaksınız. İktidar partisinin ve ortağının seçimlerden önce EYT’lilere vermiş olduğu sözü seçimden sonra yok sayması büyük bir yanlışlıktır. EYT’lilerin haklı mağduriyetin bir an önce giderilmesi ve bu sorunun kalıcı olarak ortadan kalkmasını temenni ediyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER