Feci kaza 1 ölü 2 ağır yaralı

Manisa MTSO binası önünde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ağır yaralanırken 1 kişi ise can verdi.

Feci kaza 1 ölü 2 ağır yaralı
 Otomobil sürücüsü Erdal Avşar(30) ve Furkan Taş(17) çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.  Yunus Emre ilçesi Mimar Sinan Bulvarı Manisa Ticaret ve Sanayi Odası önünde gece 03:00’de meydana geldi.  Erdal Avşar ve Furkan Taş YSE ve Lale kavşağı arasında bulunan dürümcüdeki arkadaşı Uğur Ulaştan’ın yanına gitti. Burada yemek yiyen gençler işlerin bitmesi ile birlikte Erdal Avşar yönetimindeki 45 KA 2247 plakalı otomobil Mimar Sinan Bulvarı MTSO önüne geldiği sırada hız sınırını koruyamaması sonrasında direksiyon hakimiyetini kaybetti.  Otomobil hızla yolun solunda bulunan orta refuştaki demir bariyerlere çarptıktan sonra aydınlatma direğine çarparak durabildi. Büyük bir gürültü ile yataklarından fırlayan Mimar Sinan Bulvarı üzerinde oturan Manisalılar evlerinde caddeye fırladıklarında korkunç manzara ile yüzleştiler. İki genç yol ortasına sürücü ise hurdaya dönüşen otomobilin içerisinde sıkışmış vaziyette buldular.Vatandaşların 112’yi aramasıyla birlikte ambulanslar olay yerine geldi. Olay yerine yakın olan 110 AKS Ekipleri de otomobil içerisinde sıkışan Erdal Avşar,Furkan Taş ve Uğur Ulaştan’ı bulunduğu yerden kurtardı.



Yaralılar 112 ekiplerince Manisa’daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.Şehzadeler ilçesindeki Nurlupınar mahallesinde oturan 18 yaşındaki garson Uğur Ulaştan kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi.  Olay yerine gelen Trafik Polisleri ve Polis Müdürleri gördükleri manzara karşısında şaşkına dönerken “Bu ne hız bu aracın içerisinden nasıl sağ çıktılar” yorumlarında bulundular.  Otomobilin çarpması ile birlikte esneyerek yolun diğer şeridindeki trafiği sıkıntıya sokan orta refuştaki demir korkuluklar yine AKS ekibinin aracına bağlanan tel halatla düzeltilerek yol trafiğe açılabildi.  

Kazada ağır yaralanan otomobil sürücü Erdal Avşar ve arkadaşı Furkan Taş’ın ise hastanelerde tedavi sürdüğü belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma ise çok yönlü biçimde sürdürüldüğü belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2016, 21:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER