Gölmarmara kazası ile ilgili Vali Bektaş'tan açıklama geldi

Gölmarmara'da meydana gelen katliam gibi kazanın bilançosu çok ağır.15 ölü 2 yaralı.Kaza ile ilgili araştırmalar sürerken ilk açıklamayı da Manisa Valisi Erdoğan Bektaş yaptı.

Gölmarmara kazası ile ilgili Vali Bektaş'tan açıklama geldi
Güne Gölmarmara'dan gelen acı trafik kazası ile başlayan Manisa'da  acı sürerken kaza ile ilgili detaylarda ortaya çıkmaya devam ediyor.Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ta kaza ile ilgili gazetecilere bir açıklama yaptı.

Bektaş'ın yaptığı açıklamalar arasında en dikkat çeken ise kaza yapan tanker şoförünün uyukladığı iddiaları.Bektaş açıklasında şöyle konuştu ; Tüm verilerde tır şoförünün uyukladığına dair bilgilerin olduğu ileri sürülüyor durumu inceliyoruz. Burada trafik kurallarına uymamız gerektiğini bir kez daha gördük. Trafik kurallarına uyulmayınca nelerin meydana geldiğine şahit olduk. İşçileri taşıyan kamyonetin şoförü de hayatını kaybetti. Bedelini hepimiz ödüyoruz. Maalesef 15 işçimiz hayatını kaybetti. Zor bir durum. Söylenecek bir şey yok. Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin. İkindi namazında işçilerimizin cenaze namazına gideceğiz”


Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2015, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER