Haydi kadınlar Manisa'ya sırada Çanakkale var

Haydi Kadınlar Manisa’ya’ projesi kapsamında Demirci'den otobüsle kente gelen kadınlar, Manisa Belediyesi’nin hizmetlerinin yanı sıra kentin tarihi ve turistik yerlerini gezdi.

Haydi kadınlar Manisa'ya sırada Çanakkale var

 Kadınların Manisa turundaki ilk durağı Manisa Belediyesi tarafından Laleli semtinde hizmete kazandırılan Atatürk Gençlik Merkezi oldu. Merkez sorumlusu Duygu Özkal tarafından merkezle ilgili bilgilendirilen kadınlar, daha sonra Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu’nu gezdi.





Ellerindeki telefonlarla gezdikleri noktalardan fotoğraflar çeken kadınlar, kente kazandırdığı önemli hizmetler nedeniyle Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevil Şekercioğlu ve gönüllü rehber Canan Çağlayan Akyüz eşliğinde kentteki tarihi ve turistik mekanları da gezen kadınlar, akşam saatlerinde ilçelerine uğurlandı
.





Bayanların büyük ilgi gösterdiği bu etkinliklerin 1 mayıs 2015 tarihine kadar devam edeceğini bildiren Koordinatör Kazım Aysan haydi kadınlar Manisa'ya projesinden sonra Çanakkale programlarının devreye gireceğini belirtirken,kültür turlarının artarak devam edeceğine vurgu yaptı.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2015, 11:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER