Her Şehre Bir Cengiz Ergün Lazım

Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa gençliğine bir hizmet için daha kolları sıvadı. Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nde, Fitness ve Aletli Jimnastik Salonu, 2 adet Toplantı Salonu, Yemekhane ve Kafeteryanın bulunduğu ek binada çalışmalar hız kazanırken, Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Altyapı Sorumlusu Özcan Nalbantlar, Teknik Direktör Levent Devrim ve Kulüp Genel Müdürü Alpaslan Kaya, Manisa gençliğine kazandırılacak olan mükemmel ötesi ek binada incelemelerde bulundu.

Her Şehre Bir Cengiz Ergün Lazım
 Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa gençliğine bir hizmet için daha kolları sıvadı. Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nde,  Fitness ve Aletli Jimnastik Salonu, 2 adet Toplantı Salonu, Yemekhane ve Kafeteryanın bulunduğu ek binada çalışmalar hız kazanırken, Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Altyapı Sorumlusu Özcan Nalbantlar, Teknik Direktör Levent Devrim ve Kulüp Genel Müdürü Alpaslan Kaya, Manisa gençliğine kazandırılacak olan mükemmel ötesi ek binada incelemelerde bulundu.

Başkan Aktan, “ Böylesine Sporu Seven Bir Başkanla Çalışmak, Bizimde Şevkimizi Arttırıyor” 

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarısı için yoğun bir mesai harcayan kulüp başkanı Mevlüt Aktan, bugün yapılan  incelemeler sırasında yaptığı açıklamada, “ Toplam inşaat alanı 1.998 m2 Zemin Kat 933 m2. 1.Kat  1065 m2'dir.  Zemin katta Fitness ve Aletli Jimnastik Salonu, 2 adet Toplantı Salonu, Yemekhane ve Kafeterya bulunuyor 1. katta ise toplam 26 oda ve 56 kişi kapasiteli yatakhane mevcut. Böylesine sporu seven bir başkanla çalışmak, benim ve yönetim kurulumuzun da çalışma azmini arttırıyor. Bugün Futbol Altyapı Sorumlumuz Özcan Nalbantlar, Kulüp Genel Müdürümüz Alpaslan Kaya ve Teknik Direktörümüz Levent Devrim ile birlikte tesislerde incelemelerde bulunduk ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldık. En kısa sürede bu tesisi Manisa gençliğine kazandırmak istiyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Manisa’da spor tesisi noktasında önemli hizmetleri bulunuyor. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün çalışmaları takdire şayan” diye konuştu.



Nalbantlar, “ Allah, Böyle Bir Başkanı Manisa’nın Başından Eksik Etmesin” 

Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Futbol Altyapı Sorumlusu Özcan Nalbantlar ise Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nde yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini söyleyerek, “ Allah, Cengiz Ergün gibi sporu seven ve sporcuya büyük destek veren bir başkanı Manisa’mızın başından eksik etmesin. Manisa gençliği için yapılan bu hizmetleri bazı kesimler bilinçli olarak görmezden gelse de, halkımız bu hizmetleri görüyor ve her zaman takdir ediyor. Fikri Bayrıl Spor Tesislerine yapılan bu ek bina 5 yıldızlı otel görünümünde olacak. Çocuklarımız burada en iyi şartlarda çalışacaklar ve dinlenme imkanı bulacaklar. Burada yemeklerini yiyecekler, burada istirahat edecekler. Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü olarak, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün öncülüğünde altyapıda kendimize büyük hedefler koyduk. Manisa Büyükşehir Belediyespor’u Türkiye’nin konuşacağı bir kulüp haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.




Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2018, 01:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER