Karla mücadelede Büyükşehir teyakkuzda

İl genelinde akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle, Manisa Büyükşehir Belediyesi Soma, Akhisar, Gördes, Demirci, Kırkağaç ile birlikte Manisa’nın merkezinde yer alan Spil Dağı ve Yuntdağı bölgeleri başta olmak üzere il genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yolların açık kalması ve vatandaşların mağdur olmaması noktasında her türlü önlemi aldıklarını belirten Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekiplerin görev başında olduğunu vurguladı.

Karla mücadelede Büyükşehir teyakkuzda
selcuk
 Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri il genelinde akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle vatandaşın mağduriyet yaşamaması adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu anlamda Soma, Akhisar, Gördes, Kırkağaç Demirci ile birlikte Manisa’nın merkezinde yer alan Spil Dağı ve Yuntdağı bölgeleri başta olmak üzere kar yağışı nedeniyle çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, greyderler ve kar küreme araçlarıyla çalışmalarını sürdürürken ayrıca tuzlama işlemi yürütüyor.


Önlemlerimizi önceden almıştık
Vatandaşların mağdur olmaması adına yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu,”Büyükşehir Belediyesi olarak il genelinde tüm önlemelerimizi önceden aldık. Bu anlamda vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için tüm ekiplerimiz teyakkuzda. Yoğun kar yağışının olduğu bölgelerde Nakitbahis initial;">kar küreme ve tuzlama çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.


 

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2016, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER