Manisa Eski Valisi Refik Aslan Öztürk Vefat Etti

Manisa eski valilerinden Refik Arslan Öztürk hayatını kaybetti.

Manisa Son Haber
Manisa Eski Valisi Refik Aslan Öztürk Vefat Etti

Demirci’de kaymakam vekilliği de yapan Öztürk, 2006 yılında da Manisa valisi olarak atanmış, Manisa’da  yaptığı hizmetlerle ülke genelinde gözde olmuştu. 2004 ve 2006 yıllarında da Erzincan ve Manisa valiliği yaptığı sırada da Parlemento Dergis ve Meclis Dergisi tarafından yılın valisi seçilmişti. Öztürk 71 yaşında bu akşam saatlerinde vefat etti.

Öztürk’ün vefatıyla ilgili Manisa eski milletvekili ve halen Gelecek Partisi Genel Başkan yardımcısı Selçuk Özdağ,  sosyal medya hesabından başsağlığı diledi.

Özdağ “Gazeteci Yazar Saygı Öztürk'ün ağabeyi eski Manisa Valisi Refik Aslan Öztürk vefat etti. Merhuma rahmet,Saygı bey’e ve sevenlerine başsağlığı diliyorum...” dedi.

Refik Arslan Öztürk,1949, Yozgat, Türkiye, Türk bürokrat.

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Lice, Ömerli ve Demirci kaymakam vekillikleri, Reşadiye, Silopi, Finike ve Söğüt kaymakamlıkları, Sivas vali yardımcılığı ve Bilecik, Niğde, Erzincan, Manisa valilikleri yaptı. 27 Nisan 2008 tarihinde merkez valisi olarak atanmıştır.1995 yılında Niğde valiliği yaptığı sırada Türk Kültürüne Hizmet Vakfı, 2004 yılında Erzincan valiliği yaptığı sırada Parlamento dergisi, 2006 yılında Manisa valiliği yaptığı sırada da Meclis Dergisi tarafından yılın valisi seçilmiştir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER