MASKİ Sahada, Vatandaşın Yanında

MASKİ Genel Müdürlüğü Abone İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, salgın tehdidi nedeniyle evlerinde çıkamayan vatandaşların elektronik kartlı su sayaçlarına su yükleme ve avans bakiye işlemleri için sahada ekipler ile birlikte çalıştı.

Manisa Son Haber
MASKİ Sahada, Vatandaşın Yanında

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağı bulunan vatandaşlara yardımcı olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Abone İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, evlerinden çıkamayan vatandaşların elektronik kartlı su sayaçlarına su yükleme ve avans bakiye işlemlerini gerçekleştiriyor. Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş da ekipler ile birlikte sahadaki çalışmada yer aldı, vatandaşların istek ve taleplerini de dinledi. 185 Çağrı Merkezi’ni arayıp talepte bulunan vatandaşlara  hızlı bir şekilde hizmet götürüldüğünü belirten Daire Başkanı Talip Akbaş, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak, evlerinden çıkamayan vatandaşlarımızın su yükleme ve avans bakiye işlemlerini ekiplerimiz ile birlikte gerçekleştiriyoruz” dedi.

“Vatandaşlarımızın su sorunu yaşamaması için çalışıyoruz”

Gelen taleplere dönüş sağlandığını belirten Daire Başkanı Akbaş, “MASKİ Genel Müdürlüğü, salgın tehdidi nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlarımızın her zaman yanında. Herhangi bir sorun yaşamaması adına 7 gün 24 saat su yükleme ve avans bakiye işlemlerini görevli personellerimiz gerçekleştiriyor. Bu süreçte de daima görevimizin başındayız. Vatandaşlarımızdan evlerinde kalmalarını istiyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER