Hem Tasarruf Hem De Kesintisiz Hizmet

MASKİ Genel Müdürlüğü, bünyesinde bulunan mobil bakım ve yol yardım araçları ile bünyesindeki araçlarda yaşanan arızalara sahada çözüm üretiyor. Uygulama sayesinde çalışmaların aksamasının önüne geçiliyor olunmasının yanı sıra kurum bütçesine katkı sağlanarak kamu kaynakları da korunuyor.

Manisa Son Haber
Hem Tasarruf Hem De Kesintisiz Hizmet

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, bakım onarım ve yol yardım araçları ile vatandaşa kesintisiz hizmet sunmasının yanı sıra kamu kaynaklarını da koruyor. Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı bünyesinde yer alan araçlar ile kurum bütçesine ciddi katkı sağlanıyor. Araçların periyodik bakımı, sahada kurtarma ve görev esnasında arıza yaşamaları durumunda erken müdahalede bulunmak için kurum bünyesine entegre edilen bakım onarım ve yol yardım araçları ile çalışmaların aksamasının da önüne geçiliyor.

“Kamu yararını ön planda tutuyoruz”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, “İl genelinde yürüttüğümüz faaliyetleri hızlı ve kaliteli bir şekilde hayata geçirmek için kalıcı çözümler üretmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda sahada görev yapan ve arızalanan araçlarımızın bakım ve onarımını mobil ekibimiz ile 7 gün 24 saat yapabiliyoruz. Böylelikle hem zamandan hem de maliyetten tasarruf ederek vatandaşlarımıza kesintisiz hizmet veriyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda kamu kaynaklarını korumak ve daha verimli kullanmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER