Hizmet İçin Kapı Kapı Dolaşan Demircili Muhtarlardan Maski'ye Teşekkür Ziyareti

MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Demirci’nin Söğütçük, Esenyurt, Örücüler, Sevinçler ve Küçükoba mahallelerinde görev yapan muhtarları makamında ağırladı.

Hizmet İçin Kapı Kapı Dolaşan Demircili Muhtarlardan Maski'ye Teşekkür Ziyareti

Demircili Muhtarlar Mahallelerine hizmet ve yatırım alabilmek için kapı kapı dolaşıyorlar. Bugüne kadar talepleri ilgili her yere ileten Muhtarlar Maski 'den aldıkları hizmetlerle de Mahallelerinin siluetini değiştirmeyi başardılar.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Şehnaz Başaran'ı Demircili Muhtarlar ziyaret etti. Ziyarette Söğütçük Mahalle Muhtarı Mustafa Çiftçi, Esenyurt Mahalle Muhtarı İbrahim Şalgam, Örücüler Mahalle Muhtarı Fikret Yıldız, Sevinçler Mahalle Muhtarı Halil Yetiş ve Küçükoba Mahalle Muhtarı Mustafa Kaya yer aldı. MASKİ tarafından mahallelerinde gerçekleştirilen hizmetler için teşekkürlerini ifade eden muhtarlar, MASKİ sayesinde yıllardır çözülemeyen sıkıntılarının son bulduğunu söylediler.

Vatandaş memnuniyeti ön planda

MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, “Manisa’mızın il genelinde olduğu gibi Demirci ilçemiz için de önemli yatırımları hayata geçirdik. Bu hizmetlerle ilgili olarak vatandaşlarımızdan ve muhtarlarımızdan böyle güzel geri dönüşler almak bizleri mutlu ediyor. Demircili muhtarlarımıza da nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. İlimizin her köşesinde hep daha iyisini sunmak adına çalışmalarımız sürecek” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER