Demirci CHP'de Gençlerin Başkanı Eren Can Patır Oldu

Manisa'nın Demirci ilçesi Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanlığına Eren Can Patır atandı.

Manisa Son Haber
Demirci CHP'de Gençlerin Başkanı Eren Can Patır Oldu

Geçtiğimiz hafta Manisa İl Gençlik Kolları Başkanlığınca ataması yapılan Eren Can Patır " Cumhuriyet Halk Partisi genci, yaşlısı, kadını kısaca tabanıyla iktidara gelmeye hazırdır. Mevcut iktidar yapısı ve onun yerel yönetimlerdeki zihniyeti de bizi gösteriyor ki vatandaşlarımız geçinemiyor, mütemadiyen gelen zamlar hem esnafı hem halkı bıktırmış durumda, Osmanlı'nın son zamanlarında olduğu gibi şatafat ve lüks had safhada. Bizler terbiyesini Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleri ve devrimlerinden alan CHP gençleri olarak bunlarla tek tek mücadele ettik, ediyoruz ve bu saltanat düzeni bitene kadar etmeye de devam edeceğiz" dedi.
Demirci'de örgütlenme çalışmalarına hızla başlayacaklarını belirten genç başkan Patır " pasif yapıdaki örgüt tabanını ayağa kaldırmak için var gücümüzle çalışacağız, geleceği biz gençler belirleyeceğiz, sorumluluk alacağız, hayallerimiz ve umutlarımız için bu siyasi mücadeleyi birlikte vereceğiz" diyerek sözlerini şöyle sürdürdü.


"Demirci denilince  bizleri bir çok olumsuzluklarla birlikte  maalesef  gerçek lerle de yüzleşeceğiz. Çözüm önerilerimizi parti büyüklerimiz ve idarecilerimizle paylaşacağız. Demirci ve halkı yerelde hizmetin en iyisini hak etmektedir ve bu hizmeti verebilecek yegane adres CHP'dir. Kurtuluş Savaşına şahit olmuş bir coğrafyadayız. Tarihi Akıncılar yolunu turistik bir alana çevrilmesi ve gelecek talepler doğrultusunda bu yerde baştan yazılmış bir tarihi bir de yaşanılan yerde görmek her vatandaşın hakkıdır ama ne yazık ki Demirci kaderiyle yalnız bırakılıyor. Hizmet anlayışında gereğini yapmayan siyasetçilerin bedelini ne biz ödeyeceğiz ne de Demirci halkına ödeteceğiz.

CHP Demirci Gençlik Kollarıyla yuvam olan CHP Yenimahalle Gençlik Kollarını ''Kardeş İlçe'' yapıp oradaki arkadaşlarımızla kaynaştıracağız. Demirci'de düzenleyeceğimiz bir etkinlikte bir araya gelmek gerçekleştirmek istediğimiz düşüncelerden biri. Son olarak gençler olarak hep bir ağızdan attığımız bir slogan var ben de bu sloganla tamamlamak istiyorum... ''Gençliğe Yol Verin İktidara Gidelim!'' "


EREN CAN PATIR KİMDİR? 
Aslen Ankaralı olan Eren Can Patır liseden beri CHP'de aktif görev yapmaktadır. Siyasete Ankara'da CHP Batıkent Lise Komisyonu Başkanlığıyla başlayıp, CHP Batıkent Gençlik Kolları Başkanlığı, CHP Yenimahalle İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı yaparak sürdürmüştür. MCBÜ Türkçe Öğretmenliği bölümünü kazandıktan sonra Demirci'de Atatürkçü Öğrenci Birliğini kurup onlarca eylem ve etkinlik gerçekleştirerek öğrenci örgütlenmesini sağlamıştır,TEMA Vakfında da aktif bir şekilde öğrenci ve halktan birçok gönüllü kazandırmıştır. Yenimahalle Kent Konseyi Gençlik Meclisinde yönetim kurulu üyesi olarak kentlerin iyileştirilmesi için çalışmalar yapmıştır. Son olarak geçtiğimiz hafta CHP Manisa İl Gençlik Kolları Başkanlığınca,  CHP Demirci Gençlik Kolları Başkanlığına atanmıştır.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2020, 23:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
SerhaT MUTLU
SerhaT MUTLU - 4 yıl Önce

Yolun açık olsun YOLDAŞ çıktığın bu yolda başarılar seninle olsun. Asla yalnız yürümeyeceksin ✌️✌️✌️

Muhammet demirbağ
Muhammet demirbağ - 4 yıl Önce

Yeni görevin hayırlı olsun, umuyorum ki bu işin de üstesinden geleceksindir. Başarılar diliyorum BAŞKANIM.

SIRADAKİ HABER