Genç habercinin müftüye Atatürk tepkisi ilçede gündem oldu

Hocalı katliamı şehitleri Turgutlu’da Anıldı Anma Programına Katılan Genç Haberci Ali Atan Ayrıca Programına Katılan Turgutlu’nun Müftüsü Fethullah Yavuz'un Mustafa Kemal Atatürk Ve Silah Arkadaşlarının adını anmaması, Anma Programında bulunanların Ve Genç Haberci’nin dikkatinden kaçmadı.

Genç habercinin müftüye Atatürk tepkisi ilçede gündem oldu

Genç Haberci Kendi Sosyal Medya Hesabından Müftü Fethullah Yavuza Sitem Etti İşte O Genç Habercinin Paylaşımı Hocalı katliamı şehitleri Turgutlu’da Anıldı Anma Programına Katılan Turgutlu’nun Müftüsü Fethullah Yavuz Mustafa Kemal Atatürk’ün Ve Silah Arkadaşlarının adını anmaması, Anma Programında bulunanların dikkatinden kaçmadı.

“Ama bugün O Müftü, esaret altında olmayan bu topraklarda yüce dinimizi rahatça temsil edebiliyorsa, bunu Mustafa Kemal’e ve O’nun silah arkadaşlarına borçlu olduğunu unutmamalıdır. Çanakkale Savaşı’nın muzaffer komutanı büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün adı komutanlığını yaptığı bir savaşın diğer gazilerin adlarıyla birlikte nasıl anılmaz?

Mustafa Kemal Paşa’nın adını özenle anmaktan kaçınan nasıl Turgutlu İlçe müftüsü olarak görev yapar, bunu kabul edemeyiz” diyerek tepkimi Ortaya Koyuyorum.Dedi

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2020, 10:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER