MASKİ, İlbank ile Demirci, Selendi ve Sarıgöl Projelerini İnceledi

MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, İller Bankası İzmir Bölge Müdürlüğünden Yapım Uygulamaları Müdürü Mehtap Büyüknisan ve teknik ekibi ile birlikte Selendi, Demirci ve Sarıgöl’deki altyapı projelerinin ihale öncesi tespit çalışmasını gerçekleştirdi.

MASKİ, İlbank ile Demirci, Selendi ve Sarıgöl Projelerini İnceledi

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Selendi, Demirci ve Sarıgöl’de hayata geçirilecek altyapı hizmetleriyle ilgili olarak İller Bankası İzmir Bölge Müdürlüğü yetkililerini makamında konuk etti. Ziyarette Yapım Uygulamaları Müdürü Mehtap Büyüknisan, Teknik Uzman Tuğçe Kükrer, İnşaat Mühendisleri İlkay Çelebioğlu ve Halil Cihan Apak yer aldı. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer ile teknik personel de görüşme esnasında hazır bulundu. Altyapı ve atıksu arıtma tesisi projelerinin detayları masaya yatırılarak, yapım ihalesi öncesinde tespit çalışmaları gerçekleştirildi.

Önemli yatırımlar bir bir hayata geçiyor

MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, toplamda 184 milyon TL değerinde önemli bir yatırıma imza atıldığını vurgulayarak, “Demirci, Selendi ve Sarıgöl ilçelerimizin tamamına atıksu arıtma tesisi kazandırmak için çalışmalarımız sürüyor. Ayrıca Demirci ve Selendi ilçelerimizde kanalizasyon, yağmursuyu ve kollektör hatları inşa edeceğiz. Yakın zamanda projemizin yapım ihalesine çıkılacak ve sonrasında uygulamasına geçilecek. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER