Küpeler’e Daha Sağlıklı ve Kaliteli İçme Suyu

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci’nin Küpeler Mahallesi’ne içme suyu sağlayan cazibeli su kaynağında çalışma yaparak mahalle sakinlerine ulaşan suyun verimini ve kalitesini yükseltti.

Küpeler’e Daha Sağlıklı ve Kaliteli İçme Suyu

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın tamamına yeterli ve kaliteli içme suyu temini için il genelindeki çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ, Demirci ilçesine bağlı Küpeler Mahallesi’nde doğal kaynak suyu çıkışında çalışma gerçekleştirdi. Mahalleye içme suyu sağlayan cazibeli su kaynağının başında İçme Suyu Dairesi Başkanlığına bağlı ekiplerce yapılan bakım işi sayesinde, mahalle sakinlerine ulaşan suyun debisi ve kalitesi arttırıldı. Ayrıca 500 metre uzunluğunda hat döşenerek, eski içme suyu boruları daha sağlıklı hale getirildi.

Hizmetler 10 numara

Küpeler Mahalle Muhtarı Osman İzci, “Mahallemizdeki su kaynağı nereden baksanız 45-50 sene önce imeceyle döşenen borulardı. MASKİ tarafından güzel bir şekilde yepyeni borularla değiştirildi. Öncesinde kanalizasyonumuz, parke taşlarımız yapıldı ve mahallemiz güzel bir görünüme kavuştu. Allah, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ çalışanlarından razı olsun. Hizmetler 10 numara oldu. Mahalle halkı olarak çok memnunuz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER