Feci Kazada 12 yaşındaki kız öldü 6 kişi yaralandı

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada bir çocuk öldü, 6 kişi de yaralandı.

Feci Kazada 12 yaşındaki kız öldü 6 kişi yaralandı

Kaza geçtiğimiz akşam saat 22.30 sularında Saruhanlı ilçesine bağlı Paşaköy Mahallesi yolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 35 KCU 23 plakalı 19 yaşındaki Teoman Kürşat isimli sürücünün kullandığı otomobil ile kimliği henüz bilinemeyen sürücünün kullandığı  45 HA 054 plakalı otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana geldi.

Çarpışmanın şiddetiyle her iki otomobilde hurdaya dönerken, otomobillerde bulunanlardan 12 yaşındaki Nazire Bilgin hayatını kaybetti. Yolcu olarak bulunan  40 yaşındaki Semra Bilgin, 19 yaşındaki Teoman Kürşat, Aykut İterkul, Osman Ordu, Rahmi Muhultay ve ismi belirlenemeyen sürücü yaralandı.


Yaralılar kaza mahalline intikal eden 112 acil ambulanslarıyla Saruhanlı Devlet ve Manisa Şehir Hastanelerine kaldırıldı. Kaza mahallinde Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemelerin ardından kazada can veren Nazire Bilgin'in cenazesi Saruhanlı Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.


Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2019, 02:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin çakal
Hüseyin çakal - 4 yıl Önce

GEÇMİŞ OLSUN Allah şifa versin inşAllah

SIRADAKİ HABER