Turgutlu'da olaylı gece! Silahlı kavganın ardından işyerlerine saldırı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde olaylı gece yaşandı.

Turgutlu'da olaylı gece! Silahlı kavganın ardından işyerlerine saldırı
selcuk

Edinilen bilgilere göre  ilçenin Yıldırım Mahallesindeki bir çay bahçesinde 35 yaşındaki E.E. ile 42 yaşındaki V.Y. arasında sözlü bir tartışma yaşandı.
Tartışma kavgaya dönüşünce iddialara göre E.E. yanında getirdiği tabancayla V.Y.'ye ateş etti. Bacaklarından yaralanan V.Y. olay yerine intikal eden ambulansla özel bir hastanenin acil servisine kaldırıldı.


Yaşanan bu tartışmanın ardından  kavgada silahla yaralanan V.Y.'nin yakınları daha sonra toplanarak polis tarafından gözaltına alınan E.E. 'nin  Turan Mahallesi Akçakmak yolu üzerinde bulunan 2 işyerine taşlarla ve sert sicimlerle saldırıda bulundu. 


İşyerlerinde maddi hasar oluşurken, Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olaylara müdahale etti. Değişik noktalarda güvenlik tedbirlerini arttıran emniyet kuvvetleri E.E.'ye ait işyerleri önünde güvenlik şeritleri oluşturdu.


Olayların büyümesinin ardından ilçede hareketli saatler yaşanırken, ilçe Kaymakamı Ali Yılmaz ve İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban'da olay mahallerinde incelemelerde bulunarak, vatandaşları teskin edici konuşmalar yaptılar.


Olaylarla ilgili polis soruşturma başlattı.

 

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2019, 12:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER