Üniversiteli genç Küpeler'de gözyaşlarıyla toprağa verildi

Manisa'nın Demirci ilçesine bağlı Alaağaç ve Kuzeyir Mahalleleri arasındaki karayolunda içinde bulunduğu otomobilin süt toplama kamyonuyla çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında can veren Hüseyin Arslan gözyaşları içinde toprağa verildi.

Üniversiteli genç Küpeler'de gözyaşlarıyla toprağa verildi

Ege Üniversitesi Kimya bölümünü bu yıl kazanan Arslan, kaza geçirdiği sırada hafta sonu tatilinde ziyaret ettiği Demirci İlçesine Bağlı Küpeler Mahallesinden yaşadığı İzmir'in Kemalpaşa ilçesine dönüyordu.
Selendi Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılan Arslan yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamamıştı.
Kaza ve genç üniversiteli gencin ölümünün ardından yasa bürünen Küpeler Mahallesi sakinleri  gün içinde büyük bir hüzün içinde Hüseyin'in cenazesi için bekleyişe başladı.


EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖĞRENCİ ARKADAŞLARI KÜPELER'E GELDİLER
Hüseyin Arslan'ın cenazesi Küpeler Mahallesine getirildi. Öğle vakti kılınan cenaze namazı sonrası talihsiz genç dualarla toprağa verildi.
Cenazeye katılmak için İzmir'den Ege Üniversitesinde okuyan onlarca gençte Küpeler Mahallesine geldi. Üzüntüleri ve arkadaşlarını kaybetmenin acısı yüzlerinden okunabilen gençler, Hüseyin'in ardından gözyaşı dökerken, yapılan dualara da iştirak ettiler.


Arslan ailesi ise ikinci evlatlarını da toprağa vermenin acısı içinde gözyaşlarına boğuldular.


Hüseyin Arslan'ın ağabeyi İbrahim de 7 yaşındayken bir hastalık sonucu hayatını kaybetmişti.


Hüseyin Arslan'ın ölüm haberinin ardından arkadaşları ve dostları sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımlarla acılarını yansıttılar.
HABER-Mustafa Temiz-Manisa Son Haber

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER