En Geç 30 Ekim'e Kadar Evlere Doğalgaz Verilecek

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, ilçede yıllardır hayali kurulan doğalgaz çalışmalarında geri sayım başladığını ifade ederek, İlçe merkezindeki Cumhuriyet ve Cengiz Topel mahallesine en geç 30 Ekim tarihine kadar doğalgaz verileceğini bildirdi.

En Geç 30 Ekim'e Kadar Evlere Doğalgaz Verilecek

Başkan Bilgin, Başkan Yardımcısı Hüseyin Baysal ile birlikte, Aksa Doğalgaz Manisa Şubesinin Saruhanlı'da doğalgaz depolama ve dağıtım istasyonunu kurduğu tesiste incelemelerde bulundu.

Tesisteki incelemelerinin ardından bir açıklama yapan Bilgin, Doğalgaz rahatlığının Saruhanlı'ya yaşatacaklarını ifade ettiklerini dile getirerek şöyle konuştu;

"Doğalgaz depolama ve dağıtım istasyonu kuruldu. İlk test 11 Ekim Cuma günü yapılacak. Ancak hemşerilerimizin bir an önce abonelik başvurularını yapmaları gerekiyor. Yetkililerin bize verdiği bilgiye göre şu ana kadar bin 500 abone olması gerekirken, mevcut abone sayısının 350 olduğunu öğrendik. Cumhuriyet ve Cengiz Topel mahallesinde ikamet eden vatandaşlarımızın abonelik işlemlerini yapmaları için çağrıda bulunuyorum. Bu iki mahallemize 25 - 30 Ekim arasında doğalgaz arzı sağlanacak. İlçemiz için hayırlı olsun."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER