Kazanın ardından aile dramı ortaya çıktı

Manisa'nın Demirci ilçesine bağlı Alaağaç ve Kuzeyir Mahalleleri arasındaki karayolunda bugün meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü 1'i ağır 5 kişide yaralandı.

Kazanın ardından aile dramı ortaya çıktı

Kazanın duyulmasının ardından Demirci ilçesine bağlı Küpeler Mahallesinde gözyaşları sel oldu, Mahallede yas var. Kazada can veren 20 yaşındaki Hüseyin Arslan'ın Küpeler Mahallesinden, ailesinin yaşadığı İzmir'in Kemalpaşa ilçesine dönüş yolunda can verdiği de ortaya çıktı.

EGE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİSİYDİ

Kazada ağır yaralanan ve ambulans ile Selendi Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılan, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybeden gencin, Kemalpaşa Endüstri Meslek Lisesini bitirdiği halen İzmir Ege Üniversitesi Kimya bölümü 1. sınıf öğrencisi olduğu, kazanamazsa da yakınlarına askere gideceğini söylediği de öğrenildi.

HAFTA SONU KÜPELER MAHALLESİNE ZİYARET İÇİN GELMİŞTİ

İzmir'de okuyan ve ailesiyle birlikte Kemalpaşa ilçesinde yaşayan Hüseyin Arslan'ın Demirci Küpeler Mahallesine Dedesi Hüseyin ve Babaannesi Gülsüm Arslan'ı ziyaret etmeye geldiği, hafta sonunda dostları ve arkadaşlarıyla bir arada olduktan sonra, yine akrabası olan Akın Erdem'in otomobiliyle, bu sabah erken saatlerde Kemalpaşa’ya gitmek üzere yola çıktığı da ifade edildi.

ARSLAN AİLESİ İKİNCİ EVLATLARINI DA TOPRAĞA VERECEK

Kazada hayatını kaybeden Hüseyin Arslan'ın babası Sebahattin ve annesi Munise Arslan'ın evlendikten sonra Hüseyin'in abisi olan 7 yaşındaki İbrahim Arslan'ı da bir hastalık sonucu kaybettikleri. Daha sonra doğan Hüseyin'in ardından dünyaya gelen diğer oğullarına da hastalık sonucu hayatını kaybeden İbrahim'in ismini verdikleri, Küçük kardeş İbrahim'in de şu an 13 yaşında olduğu bilgisine ulaşıldı.

CENAZESİ KÜPELER MAHALLESİNDE TOPRAĞA VERİLECEK

Hayatının baharında elim bir kazada can veren talihsiz Üniversite Öğrencisi Hüseyin Arslan'ın cenazesinin, otopsi ve resmi işlemlerin ardından Küpeler Mahallesine getirileceği, Pazartesi günü Küpeler Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından, burada toprağa verileceği öğrenildi.

HABER-Mustafa Temiz-Manisa Son Haber

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2019, 22:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin çakal
Hüseyin çakal - 4 yıl Önce

Elim kazada hayatını kaybeden kardeşimize Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah eş dost yakınlarına sevenlerine sabır diliyoruz

Ramazan Çelik
Ramazan Çelik - 4 yıl Önce

Elin ve üzücü kazada yaşamını yitiren genç kardeşimsimize Allah tan rahmet met Acılı ailesine ve tüm küpeler mahallesine başlığı dilerim

SIRADAKİ HABER