Gece yarısı çıkan yangın mahalle halkını sokağa döktü

Manisa’nın Demirci ilçesinde çıkan yangın gecenin yarısında mahalle sakinlerini sokağa döktü.

Gece yarısı çıkan yangın mahalle halkını sokağa döktü

Olay yerinde edinilen bilgilere göre bugün saat 01.00 sularında  ilçenin merkez Şehreküstü Mahallesi Köşebaşı Sokak No 14 adresinde yangın çıktı.

İÇERİDE ÇOCUK VAR İHBARI EKİPLERİ TEYAKKUZA GEÇİRDİ

İtfaiyeye gelen ilk ihbarda “yangın çıkan evde içeride çocuk kaldı” ihbarı ekipleri teyakkuza geçirdi. Olay yerine intikal eden İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 112 Sağlık ve Demirci İtfaiyesi bu ihbarı değerlendirdi.

İçeride çocuğun kalmadığı yapılan ilk kontrolde anlaşılınca bu haber gecenin yarısında yangından dolayı merakla sokağa dökülen vatandaşları ve ekipleri rahatlattı.

İtfaiye ekipleri yangına sulu soğutma yöntemiyle müdahale etti. Yangın mahallinde bir odanın içinde yoğunlaşan yangının sigara izmaritinden çıktığı iddia edildi.

Yangının kısa sürede söndürülmesinin ardından hem itfaiye hem polis ekipleri yangın çıkan evde gerekli incelemeyi bu ihbar üzerinden değerlendirdi.

Yangın çıkan evin Merhum İsmail Kolcu isimli şâhısa ait olduğu, eşinin üst katta ikamet ettiği, yangının çıktığı alt katta ise Mutlu Yılmaz isimli şahsın ailesiyle birlikte kiracı olarak bulunduğu öğrenildi.

Yangında yanmaya elverişli ev eşyası ve müştemilatı yanarak zarar gördü. Yangında yaralanan olmadı. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABER-Mustafa Temiz-Manisa Son Haber

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2019, 03:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER