Maski Susuzluk olmasın diye çalışmalarını sürdürüyor

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, (MASKİ) içme suyunda kuraklıktan kaynaklanabilecek sorunların önüne geçmek için yürüttüğü çalışmaları sürdürüyor. 6 farklı noktada yapılacak sondaj çalışması ile yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması hedefleniyor.

Maski Susuzluk olmasın diye çalışmalarını sürdürüyor
 Maski Genel Müdürlüğü, Manisalıların yaz aylarında içme suyu sorunu yaşamaması için yürüttüğü çalışmalara tüm hızıyla devam ediyor. Bu doğrultuda geçtiğimiz dönemlerde sorun yaşanabilecek bölgeleri tespit ederek gerekli çalışmaları yapan MASKİ İçme Suyu Daire Başkanlığı, yapılacak sondaj çalışmaları ile yaşanabilecek sorunların önüne geçmeyi hedefliyor.





Manisalıların yaz aylarında içme suyu konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamaması için yoğun bir çalışma yaptıklarını söyleyen MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, “İçme suyu konusunda yaz aylarında sorun yaşanabilecek bölgeleri tespit ederek gerekli çalışmaları yapıyoruz. Tespitlerimiz doğrultusunda geçtiğimiz aylar içerisinde etaplar halinde sondaj ihalelerini gerçekleştirdik. Şimdi de Demirci Yeğenler, Kula Gölbaşı ve Şeritli, Saruhanlı Büyükbelen, Selendi Mıdıklı Grubu ile Selendi Pınarlar mahalleleri olmak üzere 6 mahallemizde içme suyu sondaj ihalesine çıkıyoruz” dedi.



İhaleler etaplar halinde devam edecek

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi olarak içme suyu konusunda yaşanabilecek mağduriyetlerin önüne geçmeyi hedeflediklerini dile getiren MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, çalışmaların hızlı bir şekilde sürdürüldüğünü belirterek önümüzdeki süreçte sondaj ihalelerinin etaplar halinde devam edeceğini söyledi.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2015, 15:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER