Tanju Balatlı “Zülfikar Gürcan çok komik bir adam “

AKP Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan'ın Manisaspor ile ilgili yaptığı açıklama Manisa kamuoyunda tepki ile karşılandı.Gürcan'ın yaptığı açıklamaya MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı 'da sosyal medyadan karşılık verdi.Gürcan'ı çok kızdıracak açıklama şöyle...

Tanju Balatlı “Zülfikar Gürcan çok komik bir adam “
Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı Manisa'da gündemi ısıtan açıklamalara dahil oldu ve açtı ağzını yumdu gözünü.

AKP Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan Manisaspor'u destekleyecekleri sözlerini eleştiren Balatlı “Zülfikar Gürcan, Manisaspor Yönetimi’nin sözcüsü mü? Pervasızlığın bu kadarına da pes” dedi. Zülfikar Gürcan'ın AKP İl Binasında yaptığı açıklamaya dikkat çeken İl başkanı Balatlı Abdullah Mergen'in başkan olarak görevinin başında olduğunun altını çizerek Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden açıklama yapan MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı, AKP'li Gürcan’ın sözlerini komik buldu.Balatlı açıklamasında “Sayın Zülfikar Gürcan çok komik bir adam. Belediye Meclisi’nde olduğu gibş sporda da sapla samanı birbirine karıştırıyor. Bir karar ver. İl Başkanı mısın, AKP Meclis Sözcüsü mü yoksa Manisaspor Yönetimi sözcüsü müsün? Bir de açıklamayı partinin İl Binası’nda yapıyor, pervasızlığın bu kadarına pes. 50 yıllık bir kulübü, Manisaspor’umuzu siyasete alet ettiniz, oyuncak ettiniz. Bir de utanmadan düşürdüğünüz Manisaspor’u başarıyla yönettik diyorsunuz. Şimdiye kadar siyasi kimliğimden dolayı hiçbir şey yazmadım ve söylemedim ama yeter artık. Manisaspor’un yakasını bırakın. Biz o tribüne geldiğimizde siyasi kimliğimizi bir yana bırakıyoruz.Manisaspor birçok başkan gördü ama hiçbiri kulübü bu kadar pervasızca siyasetin içine atmadı. Tek kelimeyle yazıklar olsun diyorum. Hala orada duran arkadaşlara da pes diyorum.” dedi.














Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2015, 17:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER