Vali Karadeniz’in 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

Türk milletinin bağımsızlık yolunda önderi, eşsiz devlet adamı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 83. yıl dönümünde rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz.

Manisa Son Haber
Vali Karadeniz’in 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

Atatürk, bağımsızlık mücadelesinde milli birlik ve beraberliği tesis ederek, cephede kahramanca mücadele eden büyük bir komutan, Türk insanına milli ruh ve benliğini aşılayarak yeniden ayağa kalkmasını sağlayan, Türk Milletinin bağımsız ve saygın bir millet olduğunu tüm insanlığın karşısında ispatlayan bir liderdir.

Bizler de bugün, tarihin her evresinde kendisini parçalamaya, yok etmeye çalışanlar karşısında, ihanetlere, isyanlara ve her türlü kirli oyuna rağmen birlik olmayı başarmış bir milletin mirasçıları olarak; Cumhuriyetin kazanım ve değerlerine sahip çıkmak ve onun ebediyete kadar payidar kalabilmesi için çalışmak zorundayız. Ülkemizde ve bölgemizde yaşanan olaylara karşı aynı dirayeti göstererek, Atatürk’ün ve aziz ecdadımızın emaneti olan Cumhuriyeti, demokrasiyi, milli iradeyi, millet egemenliğini canla başla korumalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz hatırasını saygı ile yâd ediyor, O’na, kahraman silah arkadaşlarına, aziz şehitlerimize ve ebediyete intikal eden şanlı gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Yaşar Karadeniz

Manisa Valisi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER