Vali Yaşar Karadeniz’ in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Türk Milletinin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı'nı kazanarak, bunu Cumhuriyetle taçlandırdığı günün 97. yıldönümünü kutlamanın gurur ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.

Manisa Son Haber
Vali Yaşar Karadeniz’ in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Her türlü zorluğa ve imkânsızlığa rağmen Aziz Milletimizin bağımsızlığına kavuşabilmek için kadınıyla erkeğiyle, yaşlısıyla genciyle topyekûn inanç ve kararlılıkla giriştiği Kurtuluş Savaşı’mız, her safhası eşsiz kahramanlık destanlarıyla dolu büyük bir zaferle sonuçlanmıştır.

Cumhuriyet, getirdiği yenilikler ve atılımlar ile Türk Milletine yeni ufuklar açmış, ekonomik, sosyal ve siyasal yaşantımıza bir dinamizm getirerek tarihimizin en büyük çağdaşlaşma hamlesi olmuştur.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün "En Büyük Eserim" dediği Cumhuriyet'i korumak ve ilelebet yaşatmak bizlerin yegâne görevi olmalıdır. Geleceğin büyükleri ve yöneticileri olacak gençlerimiz, Cumhuriyetin anlamını ve önemini kavrayacak, ülkemizin şimdiye kadar ki başarılarını katlayarak arttıracak ve sonsuza kadar var olmasının güvencesi olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu toprakları bize vatan kılan aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Cumhuriyetimizin 97. kuruluş yıldönümünü kutluyorum.

Yaşar KARADENİZ

Manisa Valisi

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2020, 13:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER