Mehmet Acar "Siyaseti bırakıyorum ve hiç bir partiden aday değilim"

Demirci AK Parti ilçe başkanı iken, yapılacak 31 Mart yerel seçimleri takvimi içinde ilçe başkanlığından istifa ederek Demirci Belediye Başkan adayı adayı olan ve AK Parti Genel Merkez kararıyla aday yapılmayan  Mehmet Acar siyaseti bıraktığını açıkladı.

Geçtiğimiz gün Ak Parti tarafından Demirci Belediye Başkan adayı olarak ilan edilen Erkan Kara'nın aday tanıtım toplantısına katılan Mehmet Acar, aday tanıtım toplantısı sonrasında söz hakkı istedi.

Sahneye çıkan Acar, 22 yıl boyunca AK Parti Demirci'de değişik kademelerde görev aldığı partililerinin olduğu hazirunda çok önemli açıklamalarda bulundu.

Demirci'de çok dedikodu yapıldığının altını çizen Acar, bu dedikoduların gereği olarak gerçekleri dile getirmek istediğini belirterek " Bugüne kadar 22 yıl boyunca AK Parti'de davaya inanın biri olarak çalışmalarımı sürdürdüm. İlçe başkanı olduğumda Erkan Kara kardeşimle Ankara'da tanıştım. Demirci ilçesinin işlerini takip etmek zorunda olduğumuz ilgili bakanlıklarda bize yardımlarıyla ve desteğiyle tüm kapıların açılmasında yardımcı olan Erkan Kara idi. Kendisine başarılar diliyorum. İlçe Başkanlığı sürecinde aileme ve çocuklarıma zaman ayıramadım, hobilerim, hoşlandığım şeyleri yapmaktan geri kaldım. Ötelediğim birçok şeyi 22 yıl boyunca yaşayamadım. İlçe Başkanı olan Nurullah Akgün'e de başarılar diliyorum. Dedikoduların hiç birinin doğruluk payı yoktur. Ben hiç bir partiden aday değilim, asla da olmayacağım, siyaseti de bir daha geri dönmemek üzere bırakıyorum. Tüm partililerimden helallik istiyorum, benden yana haklarım hepinize helal olsun" dedi.

Siyasete son noktayı koyduğunu kendi ağzından ifade eden Acar bu konuşmasının ardından sahneye gelen belediye başkan adayı Erkan Kara ile kucaklaştı.

HABER/ Mustafa Temiz-Manisa Son Haber

YORUM EKLE