SON DAKİKA! Demirci polis lojmanındaki Yeşim Akbaş'ın ölüm olayında sıcak gelişme!

Demirci ilçesinde 14 Nisan 2023 günü meydana gelen güzellik merkezi sahibesi Yeşim Akbaş'ın Emniyet Müdürlüğü'nün üst katındaki polis lojmanında , bir polisin tabancasından çıkan kurşunla ölmesi olayında sıcak gelişme.... Gazeteci Erk Acarer konuyu yeniden gündeme taşırken, çelişkileri de ortaya çıkardı.

SON DAKİKA! Demirci polis lojmanındaki Yeşim Akbaş'ın ölüm olayında sıcak gelişme!

 Manisa'nın Demirci ilçesi Emniyet Müdürlüğü'nün hemen üst katında meydana gelen ölüm olayı 14 Nisan 2023 günü meydana gelmişti.

10 günlük beraberliği olduğu Komiser Yardımcısı 32 yaşındaki Doğancan Yıldız'ın silahından çıkan kurşunla Emniyet Müdürlüğü'nün hemen üst katındaki lojmanda hayatını kaybeden 26 yaşındaki Yeşim Akbaş'ın ölüm olayıyla ilgili aile bu kez gazeteci Erk Acarer'in You Tube kanalında yayınlanan programına konuştu.

Erk Acarer programda gizlilik kararı olan dosyanın kendisinin ele geçirdiği evrakları üzerinden ifadeler, gelişmeler ve yaşananlarla ilgili çelişkileri de ortaya koydu.

Acarer Güzellik merkezleri bulunan Akbaş'ın  işletmesin servisine  yeni alacağı cihazla ilgili mesaj attığını ifade ederek, Yeşim Akbaş'ın, ölümünden yaklaşık 40 dakika önce gönderdiği son mesajda işletmesindeki lazer epilasyon cihazı için servis yetkilisine 'Bekliyorum sizi Gürkan Bey' diye yazdığı ortaya çıktı. Bu da intiharı düşünen bir insanın yapacağı şey değil, hayatın olağan akışına aykırı" dedi.

Programa Yeşim Akbaş'ın annesi Aysun Akbaş'ta konuk olarak katıldı.

Kızının intihar ettiğine inanmadığını iddia eden anne " benim kızım intihar edecek biri değildi. Bugüne kadar hiç böyle bir girişimi olmadı, olsa idi hastane kayıtlarında olmaz mıydı? diye sordu.

Gazeteci Erk Acarer ise komiser yardımcısı şahsın kendi mesleğinin sakıncaları yüzünden aldığı bazı ilaçları babasının üstüne alarak kullandığını da iddia etti.

Yeşim Akbaş'ın ölüm olayıyla ilgili zanlı olan Komiser Yardımcısı Doğancan Yıldız'ın Demirci ilçesinde ve diğer şehirlerde bir çok kadınla birlikte olduğu ve hemen hemen tüm kadınlara şiddet uyguladığının ifade beyanlarında yer aldığını ve hatta olaydan 3 gün sonra görülen son duruşmayla  boşandığı eşinin de kendi başına silah dayadığını ifade ettiğini söyledi.

ÖLÜM OLAYINDAN 3 GÜN SONRA BOŞANDIĞI EŞİ İLK AÇIKLAMASINI GÖNDERDİĞİ BU VİDEO İLE MANİSA SON HABER'E YAPMIŞTI

ÖLÜM OLAYINDAN 3 GÜN SONRA GÖRÜLEN MAHKEMEDE BOŞANDIĞI EŞİ İLE

YEŞİM AKBAŞ İLE OLAYDAN BİR GÜN ÖNCE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜN İFTAR YEMEĞİNDE

KOMİSER YARDIMCISI OLAYIN HEMEN ARKASINDAN GÖZALTINA ALINMIŞTI

Olayın hemen ardından ilçe merkezinde olaya karışanın polis olması ve kanuni zorunluluktan dolayı Demirci Cumhuriyet Başsavcılığının açtığı soruşturma kapsamında Demirci ilçe Jandarma Komutanlığı tarafından gözaltına alınan Komiser yardımcısı zanlı işlemlerin ardından adliyeye sevk edilmişti. Burada yapılan yargılama sonrası adli kontrol şartıyla serbest kalan zanlı, olaydan iki gün sonra Savcılığın üst mahkemeye yaptığı itirazdan sonra İzmir polisince Bayraklı ilçesinde gözaltına alınmış, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı, zanlı halen cezaevinde bulunuyor.

Demirci'de yaşanan bu olayın ardından Manisa Son Haber'in ilk kez yayınladığı haberin ardından olay ülke gündemine ve ulusal medyaya da düşmüştü.

NE OLMUŞTU? TIKLA OKU

Günler sonra ailesinin katıldığı Erk Acarer'in sunduğu programın yine gündeme düşmesi bekleniyor.

Erk Acarer'in You Tube kanalında yayınlanan programını izlemek için tıklayınız....


 

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2023, 16:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nevin saygılı
Nevin saygılı - 8 ay Önce

Adamın resmini kapatıp kadının fotosunu üstelik ayrıldığı halde neden yayınlıyorsunuz

SIRADAKİ HABER